GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άκουσα το θεό να κλαίει - Διεθνές φεστιβάλ Πάτρας

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Με μια ταινία, ένα ιδιότυπο ντοκιμαντέρ, που έχει τίτλο « Άκουσα το θεό να κλαίει, συνεχίζονται...



Διαβάστε την ανακοίνωση:
"Με μια ταινία, ένα ιδιότυπο ντοκιμαντέρ, που έχει τίτλο « Άκουσα το θεό να κλαίει, συνεχίζονται την Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ - ώρα προσέλευσης - οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Η προβολή της ταινίας θα γίνει στο χώρο του «Οινόκαστρου» της Αχαΐα Κλάους και θα συνοδευτεί από την πραγματοποίηση ξενάγησης στους χώρους της «γεύσης» του κρασιού, ενώ η ζυγιά του Βορειοηπειρώτη Κώστα Βέρδη θα παίξει «σκέτα» μοιρολόγια και τραγούδια.

Στις 9.30 το βράδυ θα ξεκινήσει η προβολή της ταινίας, η οποία μέσα από τη σκηνοθετική «ματιά» της Ελπίδα Σκούφαλου, πραγματεύεται την έκσταση μέσα από τη μουσική και το θρήνο. Μοιρολόγισμα στη Λίβινα της Αλβανίας, αναστενάρικο πανηγύρι, τελετή Ασούρα των Σιητών Πακιστανών.
Η ταινία έχει προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Επιτροπής της UNESCO.
Την πρωτότυπη μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Αγγελάκας. Το μοντάζ έχει κάνει ο Ρουσσέλος Αραβαντινός. Επιστημονική σύμβουλος είναι η Μιράντα Τερζοπούλου και ειδικός σύμβουλος ο Νίκος Διονυσόπουλος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση