GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μέλλον της Ντόρας

Από την Βένη Μουζακιάρη Είναι σαφές, πως προεκλογικά η συνάντηση Σαμαρά Μπακογιάννη, αποτέλεσε μια προσπάθεια συνεργασίας για τις εκλογ...

Από την Βένη Μουζακιάρη

Είναι σαφές, πως προεκλογικά η συνάντηση Σαμαρά Μπακογιάννη, αποτέλεσε μια προσπάθεια συνεργασίας για τις εκλογές. Ωστόσο συνεργασία, χωρίς ανταλλάγματα αποκλείεται στην πολιτική. Αμέσως μετά τη συνάντηση, όλοι ήταν βέβαιοι πως η Ντόρα θα ήταν η νέα υπουργός Οικονομικών και όταν διαφάνηκε πως οι κύκλοι, στους οποίους έχει αφεθεί το οικονομικό μέλλον της χώρας, προετοίμαζαν, τον Γκίκα Χαρδούβελη, όλοι πίστεψαν πως η Ντόρα θα ήταν η νέα επίτροπος.
Και, όμως, ούτε αυτό έγινε. Μα τι συμφώνησε εν τέλει η Ντόρα; Τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού της περιβάλλον, τα οποία σε κεντρικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, κατέχουν αξιώματα, καθώς και η απομάκρυνση του Κωστή Χατζηδάκη, μέρους του πολιτικού κύκλου της Ντόρας Μπακογιάννη, ενδεχομένως για την πολιτική του ανασυγκρότησή του, αποτελούν κομμάτια της μελλοντικής αφήγησης.
Η θέση του επομένου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ακόμη άγνωστη. Το ενδεχόμενο η Ντόρα να μπορούσε να συγκεντρώσει τις ψήφους για την ανάδειξή της στο ύπατο αξίωμα, ακόμη υπό διερεύνηση. Υπό διερεύνηση, τόσο ο τρόπος, όσο και οι εσωκομματικοί συσχετισμοί, οι οποίοι θα πρέπει να επικρατήσουν.

1 σχόλιο

  1. Κυρια μου,
    Το τραινο της πολιτικης το εχασες στη διακυβερνηση της χωρας 2004.2009.με τον πιο ανικανο Πρωθυπουγρο ολων των εποχων ακομα και απο τον Γιωργακη Παπανδρεου.
    Επειδη παρακολουθω τα πραγματα, ημουν ψηφοφορος σας,πιστευα και πιστευω οτι ησουν η μονη που μπορουσες να τραβηξης το αυτη του ανικανου αυτου ανθρωπου μηπως και ξυπνηση.
    Προσωπικα πιστευω δεν θα συνεβαινε.
    Δυστυχως και για σενα και για μας δεν το εκανες και φτασαμε εδω που φτασαμε.
    Στην πολιτικη τα λαθη πληρωνωνται.
    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση