GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση: Η απειλή των χημικών στη Μεσόγειο και οι εξελίξεις στη Συρία και το Ιράκ

Το Άρδην και η Ρήξη θα διοργανώσουν την Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 20.00 εκδήλωση με θέμα «Η απειλή των χημικών στη Μεσόγειο και ο...



Το Άρδην και η Ρήξη θα διοργανώσουν την Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 20.00 εκδήλωση με θέμα «Η απειλή των χημικών στη Μεσόγειο και οι εξελίξεις στη Συρία και το Ιράκ»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο στέκι του Άρδην, Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα.

Ομιλητές θα είναι οι:
-Ευάγγελος Γιδαράκος, Καθηγητής Επεξεργασίας και Διάθεσης Τοξικών και Επικίνδυνων Αποβλήτων
-Γιώργος Καραμπελιάς, Άρδην
-Βαγγέλης Πισσίας, Συντονιστής της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Ειρήνευση στη Συρία
-Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων

1 σχόλιο

  1. Σε εφημεριδουλα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ(!) σχολειου, διαβασα την ειδηση οτι: 'Το χαρτι της εφημεριδας περιεχει τοξικες ουσιες που οταν τις ανακυκλωνουμε και τις κανουμε π.χ. κουτι για δημητριακα η οτιδηποτε αλλο, μπορει να μας προκαλεσει σοβαρες αρρωστιες!! Γι' αυτο και πρεπει να μπει τελος στην ανακυκλωση του χαρτιου"!
    Και οχι μονο, θα προσθεταμε εμεις, αφου και για τις μπαταριες το ιδιο και χειροτερο γινεται με την μολυνση του υπεδαφους για να μην αναφερω τις λαμπες οικονομιας ποσο κακο κανουν ουτε για τους καταλυτες αυτοκινητων που μολυνουν σε βαθος το υπεδαφος πολυ περισσοτερο απο την αερια μολυνση καυσης της βενζινης χωρις καταλυτη!
    Αρα: ολα αυτα περι οικονομιας ειναι αλλη μια ΦΟΥΣΚΑ για να οικονομανε κυκλωματα;!
    Αφου ΤΙΠΟΤΑ θετικο δεν προσφερουν. Ακουει κανεις;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση