GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακυβέρνητα ιστιοφόρα σε Σάμο και Στόμιο

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σάμου, πως το Ι/Φ σκάφος “APHAIA” σημαίας... Γερμανίας, με δύο (02) αλλοδ...



Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σάμου, πως το Ι/Φ σκάφος “APHAIA” σημαίας... Γερμανίας, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρισκόταν σε δυσχερή θέση λόγω βλάβης κινητήρα και φθοράς των ιστίων, βόρεια της ν. Αγαθονησίου.
Άμεσα προς παροχή συνδρομής, απέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο εντόπισε το “APHAIA”, με τους δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ” Ν.Σ. 358 , το Ι/Φ ρυμουλκήθηκε και προσδέθηκε με ασφάλεια στο λιμένα “ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ” Σάμου.
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Στομίου, για περιστατικό ακυβερνησίας του Τ/Χ σκάφους “ΑΝΕΜΟΣ” Λ.Σ. 125, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους, τέσσερα (04) ν.μ. νότια του αλιευτικού καταφυγίου Στομίου.
Άμεσα προς παροχή συνδρομής, μετέβη από ξηράς περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ απέπλευσε το Ε/Π-Α/Κ “ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ” Σ.Σ. 69, καθώς και το Ε/Π-Α/Κ “ΚΑΛΗ” Σ.Θ. 1694, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Λίγη ώρα αργότερα, το “ΑΝΕΜΟΣ” εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΤΙΑ ΑΜΜΟΣ” ν.Λάρισας και ρυμουλκήθηκε από το Ε/Π-Α/Κ “ΚΑΛΗ” Σ.Θ. 1694, στο αλιευτικό καταφύγιο “ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ”, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση