GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έζησαν τη φρίκη στους Θρακομακεδόνες

Φρικιαστικές λεπτομέρειες αποκάλυψαν στις καταθέσεις τους το ζευγάρι των δικηγόρων και τα ανήλικα παιδιά τους που βρέθηκαν επί τρεις...


Φρικιαστικές λεπτομέρειες αποκάλυψαν στις καταθέσεις τους το ζευγάρι των δικηγόρων και τα ανήλικα παιδιά τους που βρέθηκαν επί τρεις ολόκληρες ώρες στα χέρια τεσσάρων αδίστακτων κουκουλοφόρων κακοποιών μέσα στη μεζονέτα τους στην οδό Ημαθίας στους Θρακομακεδόνες.
Οι δράστες, που διέρρηξαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μια μπαλκονόπορτα και εισέβαλαν ανενόχλητοι στην διώροφη μεζονέτα, αιφνιδίασαν το ζευγάρι και τους δύο γιους τους ηλικίας 17 και 16 χρόνων και τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων. Πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, οι κακοποιοί τους έδεσαν και φίμωσαν τη σύζυγο και τα παιδιά, ενώ άφησαν μόνο τον δικηγόρο χωρίς να τον φιμώσουν για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.
Επί ώρες, οι εισβολείς ζητούσαν να τους πει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή. Εκείνος προσπάθησε να μην υποκύψει στο φόβο που ένιωθε, ακόμη κι όταν οι ληστές απείλησαν να του βγάλουν τα μάτια με ένα μαχαίρι! Δεν μίλησε ούτε όταν έβαλαν στην πρίζα το ηλεκτρικό σίδερο και του προκάλεσαν μικρής έκτασης εγκαύματα στα χέρια!
Δεν άντεξε, όμως, όταν οι αδίστακτοι εγκληματίες –βλέποντας πως δεν του έπαιρναν λέξη- πλησίασαν τα παιδιά του και τον απείλησαν πως θα τα «σιδέρωναν» με το καυτό σίδερο! Έτσι, αποκάλυψε πού βρισκόταν η κρυψώνα στην οποία φύλαγε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, μεγάλο αριθμό κοσμημάτων και ρολόγια που η αξία τους δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Όταν οι δράστες τα βρήκαν, έφυγαν αφήνοντας δεμένα τα θύματά τους που κατόρθωσαν μετά από αρκετές ώρες να λύσουν τα δεσμά τους και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία για τη βίαιη ληστρική επιδρομή. Στους αξιωματικούς της Ασφάλειας που έφτασαν λίγο αργότερα, έδωσαν κάθε λεπτομέρεια για τις κινήσεις και τα ρούχα που φορούσαν οι –πιθανότατα αλλοδαποί- ληστές. Άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερεύνησαν τους χώρους στους οποίους κινήθηκαν οι δράστες και αναζητούν τυχόν οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των σπιτιών της περιοχής, ώστε να διαπιστώσουν με τι είδους μέσα διέφυγαν.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση