GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα του Ρένου Χαραλαμπίδη;

Ο ηθοποιός δοκιμάζει και πάλι τις δυνατότητες του στην παρουσίαση - πριν από μερικά χρόνια είχε παρουσιάσει το «Λες και το '...



Ο ηθοποιός δοκιμάζει και πάλι τις δυνατότητες του στην παρουσίαση - πριν από μερικά χρόνια είχε παρουσιάσει το «Λες και το 'ξερες» δεν είχε ιδιαίτερη τύχη - με το τηλεπαιχνίδι της ΝΕΡΙΤ «Κάθε τόπος, μια ιστορία».

Μια ιδέα πολύ κοντά στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μονάχα που οι ερωτήσεις αφορούν σε τόπους και πρόσωπα της Ελλάδας. Η πρεμιέρα έγινε χτες το βράδυ στις 21:00 και το τηλεπαιχνίδι που ξεκινά εν μέσω καλοκαιριού δεν κατόρθωσε ανυψώσει τα μονοψήφια νούμερα της ΝΕΡΙΤ παρα μόνο στο τέταρτο 21:30-21:45 όπου σημείωσε 10% στο νεανικό κοινό. Στο σύνολό της το «Κάθε τόπος, μια ιστορία» έφτασε το 6,8% στο σύνολο και 6,3% στο δυναμικό κοινό.

1 σχόλιο

  1. Ένας αποτυχημένος και ατάλαντος ηθοποιός παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στο κανάλι της Νέας Δημοκρατίας, μόνο και μόνο επειδή είναι "δικό" τους παιδί... Άντε και βουλευτής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση