GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση της προέδρου της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Ελίνας Αναγνωστοπούλου για τις Πανελλήνιες

Η πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Ελίνα Αναγνωστοπούλου με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογίων των μαθητών έκανε ...



Η πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Ελίνα Αναγνωστοπούλου με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογίων των μαθητών έκανε την ακόλουθη δήλωση.
"Οι Πανελλήνιες εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση , πρέπει να διέπονται από την αρχή της ισότητας, που διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες για όλους τους διαγωνιζόμενους, όπως επιτάσσει η γραφή και το πνεύμα του συνταγματικού νομοθέτη.

Για τους διαγωνιζόμενους του 2012, δυστυχώς, δεν ελήφθη καμιά πρόνοια, προς εξασφαλίσει, μιας δεύτερης διαγωνιστικής ευκαιρίας, στη βάση της ελεύθερης επιλογής της προτιμητέας σχολής.

Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, οφείλει πάραυτα να θεραπεύσει αυτήν την αδικία , συμμορφούμενη με το "κοινωνικώς δίκαιον", αλλά και το συνταγματικώς επιτασσόμενο .
Η Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία, ευρισκόμενη πάντα δίπλα στους νέους και τις οικογένειες τους, θα εξαντλήσει το σύνολο των δυνατοτήτων που διαθέτει, για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση