GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στη Ρεάλ ο Νάβας»

Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Κέιλορ Νάβας είναι μια ανάσα από τη Μπάγερν Μονάχου, αφού... κάτι τέτοιο είχε υπ...



Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Κέιλορ Νάβας είναι μια ανάσα από τη Μπάγερν Μονάχου, αφού... κάτι τέτοιο είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λεβάντε.

Ωστόσο, σήμερα η Marca έρχεται να διαψεύσει τον Τόμας Πέρεθ, αποκαλύπτοντας ότι ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η «βασίλισσα της Ευρώπης» θα ενεργοποιήσει την οψιόν αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του διεθνούς γκολκίπερ με τον ισπανικό σύλλογο.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει προχωρήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης περιμένουν πριν από την ανακοίνωση να αποχωρήσει για άλλη ομάδα ο Ντιέγκο Λόπεθ.

Η Νάπολι και η Μονακό έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 37 συμμετοχές, έχοντας δεχθεί συνολικά 36 γκολ και κρατήσει σε 16 ματς ανέπαφη την εστία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση