GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο φονιάς του Σκύλου»

Ιστορίες Αδέσποτων Σε εξέλιξη η εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την ταβέρνα στα Νέα Στύρα Ευβοίας Εκατοντάδες φιλόζωοι διαμαρτύρονται αυτ...

Ιστορίες Αδέσποτων
Σε εξέλιξη η εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την ταβέρνα στα Νέα Στύρα Ευβοίας
Εκατοντάδες φιλόζωοι διαμαρτύρονται αυτή την ώρα έξω από την ταβέρνα στα Νέα Στύρα Ευβοίας όπου τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ιδιοκτήτης της δελέασε με κόκκαλο ένα κουταβάκι και στη συνέχεια το χτύπησε θανάσιμα με καρέκλα στο κεφάλι.
 Κάτω από το όνομα της ταβέρνας οι φιλόζωοι τοποθέτησαν το δικό τους πανό με την σημείωση: Ψησταριά «Ο φονιάς του Σκύλου».
 Οι διαδηλωτές ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος 4039/2012 και να επιβληθεί στον δράστη η αυστηρότερη ποινή που φθάνει μέχρι και τα 30 χιλιάδες ευρώ. «Τα ζώα έχουν ψυχή. Τώρα έχουν και φωνή» αναφέρει ένα άλλο πανό των φιλόζωων υπενθυμίζοντας ότι «ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος, όχι μόνο εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας και αυτών που βλέπουν και δεν κάνουν τίποτα».
Φωτό: Έλενα Γιαννιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση