GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμία εκεχειρία με την Χαμάς»

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι μια εκεχειρία με τη Χαμάς δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, όπως α...


Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι μια εκεχειρία με τη Χαμάς δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ.
«Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε με κανέναν για εκεχειρία, δεν είναι στην ημερήσια διάταξη», δήλωσε ο Νετανιάχου στη διάρκεια μιας συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών Θεμάτων και Άμυνας, όπως επισημαίνει η εφημερίδα.
Παρόλα αυτά ο Νετανιάχου αρνήθηκε να διακόψει την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας προς τη Λωρίδα της Γάζας, που εξαρτάται στο θέμα αυτό από το Ισραήλ, όπως το απαιτούν κάποια σκληροπυρηνικά μέλη της κυβέρνησής του και κάποιοι βουλευτές της δεξιάς και της ακροδεξιάς. «Δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε όπως η Ρωσία στην Τσετσενία», σχολίασε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.
Η συνεδρίαση της επιτροπής πραγματοποιήθηκε εκτάκτως στο υπουργείο Άμυνας στο Τελ Αβίβ, αντί για το κοινοβούλιο που βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ.
Εξάλλου ο Νετανιάχου εξέφρασε την «ικανοποίησή» του για την υποστήριξη που έλαβε από τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος χθες καταδίκασε «έντονα» τις εκτοξεύσεις ρουκετών από τη Γάζα εναντίον του Ισραήλ και εξέφρασε στον ισραηλινό πρωθυπουργό «την αλληλεγγύη της Γαλλίας».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση