GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΓΔΜ: Ο νέος εκπρόσωπος στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία

Με απόφαση του προέδρου της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο νέος πρέσβης της ΠΓΔΜ στις ΗΠΑ, Βάσκο Ναούμοφσκι θα αναλάβει και τα καθήκοντα ε...


Με απόφαση του προέδρου της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο νέος πρέσβης της ΠΓΔΜ στις ΗΠΑ, Βάσκο Ναούμοφσκι θα αναλάβει και τα καθήκοντα εκπροσώπου της χώρας στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.
Ο κ. Ναούμοφσκι, 34 ετών, θα αντικαταστήσει στη θέση του πρέσβη της ΠΓΔΜ στις ΗΠΑ και σε αυτήν του εκπροσώπου στις διαπραγματεύσεις για το θέμα του ονόματος, τον Ζόραν Γιόλεφσκι, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Άμυνας της ΠΓΔΜ στη νέα κυβέρνηση της χώρας που σχηματίστηκε στις 20 Ιουνίου, μετά τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στις 27 Απριλίου.
Ο κ. Ναούμοφσκι από το 2009 έως το 2011 είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, αρμόδιος για ευρωπαϊκά ζητήματα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση