GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβρος: Λήστεψαν ηλικιωμένη και αντιστάθηκαν σε αστυνομικούς

Δεν έφτανε που τρομοκράτησαν και βασάνισαν μια ηλικιωμένη γυναίκα για να τη ληστέψουν, προσπάθησαν και να επιτεθούν στους αστυνομικο...


Δεν έφτανε που τρομοκράτησαν και βασάνισαν μια ηλικιωμένη γυναίκα για να τη ληστέψουν, προσπάθησαν και να επιτεθούν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Διδυμοτείχου που τους εντόπισαν και πήγαν να τους συλλάβουν οι δυο νεαροί Έλληνες κακοποιοί.
Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί από μια 85χρονη γυναίκα ότι οι δράστες είχαν εισβάλει στο σπίτι της στην κοινότητα Σιταριά του Έβρου, την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και την χτύπησαν για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της. Αφού άρπαξαν 250 ευρώ, μπήκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να εξαφανιστούν.
Όμως, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τους δυο Έλληνες ηλικίας 31 και 20 χρόνων και, όταν προσπάθησαν να τους βάλουν χειροπέδες, δέχθηκαν επίθεση από τον 20χρονο τον οποίο τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν. Στην κατοχή των δυο ληστών, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές ενώ ο νεότερος και για ληστείες, κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησαν και το αυτοκίνητό τους. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ορεστιάδας τους άσκησε δίωξη για ληστεία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση