GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αεροπορικές επιθέσεις στη Γάζα

Iσραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης πολλαπλές επιθέσεις στη... Λωρίδα της Γάζας, μετά την ε...



Iσραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης πολλαπλές επιθέσεις στη... Λωρίδα της Γάζας, μετά την εκτόξευση πυραύλων από Παλαιστινίους προς το νότιο Ισραήλ.

Τουλάχιστον δέκα άμαχοι τραυματίστηκαν στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, ενώ μία γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν πολλαπλές εκρήξεις στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας και στην πόλη της Γάζας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ των ισραηλινών αστυνομικών αρχών και Παλαιστινίων, με αφορμή την απαγωγή και τη δολοφονία του 16χρονου Μοχάμεντ Χουσέιν Άμπου Κνταίρ κοντά στην Ιερουσαλήμ, δύο ημέρες αφότου ανακαλύφθηκαν οι σοροί τριών νεαρών Ισραηλινών.

Η σορός του εφήβου, βρέθηκε την Τετάρτη σε ένα δάσος στην Ιερουσαλήμ. Συγγενείς του δήλωσαν ότι άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα λευκό όχημα, απήγαγαν τον νεαρό τα ξημερώματα μπροστά από το σπίτι του. Ο νεαρός συνοδευόταν από φίλους του, οι οποίοι προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο αλλά μάταια.

Η πράξη αυτή θεωρείται από Παλαιστινίους ως πράξη εκδίκησης, ενώ η ισραηλινή αστυνομία έχει διατάξει τη διεξαγωγή έρευνας.

Η διεθνής κοινότητα κάλεσε τις δύο πλευρές να επιδείξουν συγκράτηση ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση