GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αλβανός φιλοξενούμενος διακινούσε κοκαΐνη

Βρήκε το μπελά του ένας 25χρονος Έλληνας, που δεν γνώριζε ότι ο νεαρός Αλβανός τον οποίο φιλοξενούσε διακινούσε «σκληρά» ναρκωτ...



Βρήκε το μπελά του ένας 25χρονος Έλληνας, που δεν γνώριζε ότι ο νεαρός Αλβανός τον οποίο φιλοξενούσε διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά στο νησί και  μάλιστα χρησιμοποιούσε το σπίτι του στην πόλη της Κω ως «καβάντζα» για το παράνομο εμπόρευμά του!

Ο 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που είχαν πληροφορίες ότι διέθετε κοκαΐνη σε χρήστες του νησιού και κατέσχεσαν πάνω του 270 ευρώ προερχόμενα από πώληση ναρκωτικών ουσιών και δυο κινητά. Ο Αλβανός βρισκόταν το τελευταίο τρίμηνο παράνομα στη χώρα και τον φιλοξενούσε ο 25χρονος, που «έπεσε από τα σύννεφα» όταν στο σπίτι του βρέθηκαν κρυμμένες επτά συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 3,7 γραμμαρίων!

Ωστόσο, δεν απέφυγε και αυτός τη σύλληψη και την παραπομπή του στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, ενώ ο νεαρός Αλβανός παραπέμφθηκε με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση