GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πώς μπορεί να παίξει η Μπάρτσα με Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες;»

Όλοι όσοι αγαπούν την Μπαρτσελόνα χάρηκαν με τη μεγάλη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες. Ή… σχεδόν όλοι. Γιατί ο Γιόχαν Κρόιφ δεν φάνηκε ...


Όλοι όσοι αγαπούν την Μπαρτσελόνα χάρηκαν με τη μεγάλη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες. Ή… σχεδόν όλοι. Γιατί ο Γιόχαν Κρόιφ δεν φάνηκε και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Αντίθετα, δε δίστασε (με τη γνωστή ευθύτητά του) να κράξει την κίνηση της Μπαρτσελόνα.
«Ο Σουάρες είναι ένας άριστος παίκτης, αλλά ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να παίξει η Μπαρτσελόνα με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες στην ίδια ενδεκάδα. Και οι τρεις είναι ατομιστές. Είναι ξεκάθαρο ότι η Μπάρτσα προτιμά ατομικές ενέργειες από μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά στην «Telegraph».
Εξέφρασε, δε, την άποψη ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι δείγμα μεταστροφής της φιλοσοφίας των «μπλαουγκράνα», λέγοντας πως «ο τρόπος παιχνιδιού που ανέπτυξαν οι Ράικαρντ και Γκουαρντιόλα εγκαταλείπεται όλο και περισσότερο».
Άλλωστε έκανε φανερή τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό, συνδέοντάς το ακόμα και με τη γνώμη του για το Μουντιάλ. Αναφερόμενος, λοιπόν, στη Γερμανία, είπε με νόημα: «Έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Απέδειξαν, μαζί με την Μπάγερν, ότι ακόμα μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα με ελκυστικό θέαμα. Παίζουν ποδόσφαιρο από το οποίο η Μπαρτσελόνα απομακρύνει τον εαυτό της».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση