GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρακτικές συμβουλές για την προετοιμασία της βαλίτσας!

Οι διακοπές έφτασαν! Τι θα γίνει όμως με την προετοιμασία της βαλίτσας; Για πολλούς ανθρώπους το να φτιάξουν τη βαλίτσα τους δε...



Οι διακοπές έφτασαν! Τι θα γίνει όμως με την προετοιμασία της βαλίτσας; Για πολλούς ανθρώπους το να φτιάξουν τη βαλίτσα τους δεν είναι παρά ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσουν προκειμένου να χαρούν νέες πόλεις, τον ήλιο ή τη θάλασσα. Είτε ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, είτε χαίρεστε να μαζεύετε τα πράγματά σας, το σίγουρο είναι ότι τα παρακάτω tips σκοπεύουν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε κόπο, χρόνο και χώρο στην ετοιμασία των αποσκευών σας!

1. Ξεχωρίστε όλα τα ρούχα που πιστεύετε ότι θα σας είναι χρήσιμα για το ταξίδι σας και κρατήστε τα μισά

Μάλιστα, τα μισά! Όταν ξεκινάμε ένα ταξίδι τείνουμε να υπερβάλουμε σχετικά με την ιδέα του τι μπορεί να χρειαστούμε. Πριν, όμως, υπερφορτώσετε τη βαλίτσα σας με ρούχα που θα κουβαλήσετε μόνο και μόνο για να τα πάρετε διπλωμένα πίσω, ρίξτε μία ματιά στις καιρικές συνθήκες του προορισμού και ύστερα ξεχωρίστε τα ξανά με πιο… καθαρή ματιά!

2. Ρολάρετε τα ρούχα αντί να τα διπλώνετε

Αν θέλετε παραπάνω χώρο στη βαλίτσα σας και ρούχα σχεδόν ατσαλάκωτα, η λύση είναι απλή: Ξεχάστε το παραδοσιακό δίπλωμα και ξεκινήστε το τύλιγμα!

3. Χρησιμοποιήστε σκουφάκια θαλάσσης για το κάτω μέρος των παπουτσιών σας

Αν θέλετε να βάλετε τα παπούτσια σας μέσα στη βαλίτσα χωρίς να σπαταλήσετε έξτρα χώρο σε σακούλες, μία λύση είναι να κρατήσετε τα υπόλοιπα ρούχα σας καθαρά εφαρμόζοντας στους πάτους σκουφάκια θαλάσσης! Εναλλακτικά, μπορείτε να καλύψετε τους πάτους των παπουτσιών με παλιές κάλτσες!

4. Εφαρμόστε μία πλαστική μεμβράνη στα μπουκάλια των υγρών πριν τα κλείσετε με το καπάκι

Ένας τρόπος να διασφαλίσετε ότι το σαμπουάν σας δεν θα “λούσει” τα ρούχα και τα υπόλοιπα πράγματα είναι να το ασφαλίσετε με πλαστική μεμβράνη φαγητού πριν εφαρμόσετε το καπάκι. Έτσι, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Για επιπλέον ασφάλεια, μάλιστα, καλό θα ήταν να κρατήσετε όλα τα δοχεία που περιέχουν υγρά σε χωριστή σακούλα μέσα στη βαλίτσα σας.

5. Χρησιμοποιήστε θήκη για τα χάπια για τα κοσμήματά σας

Ποιος είπε ότι είναι μόνο για χάπια; Κατά την ετοιμασία της βαλίτσας τοποθετήστε τα κοσμήματά σας σε μία θήκη για τα χάπια. Με αυτό τον τρόπο κρατάτε τα κοσμήματά σας ξεχωριστά και χωρίς κίνδυνο να μπερδευτούν η να χαθούν!

6. Πάρτε μία σειρά από διάφανες σακούλες μαζί σας

Οι σακούλες μπορεί να σας χρησιμεύσουν για να κρατήσετε τα άπλυτα ρούχα σας ξεχωριστά, να φυλάξετε τα σουβενίρ σας και γενικότερα να κρατήσετε την τσάντα σας οργανωμένη, χωρίς να χρειάζεται να την αδειάζετε όλη κάθε φορά που ψάχνετε κάτι!

7. Τοποθετήστε σακούλες σκουπιδιών ανάμεσα στα ρούχα σας

Σε περίπτωση που διαλέξετε να διπλώσετε τα ρούχα σας και όχι να τα τυλίξετε, ένας τρόπος για να μείνουν οργανωμένα και να αποφύγετε τις ζάρες είναι να τοποθετήσετε σακούλες ανάμεσα σε κάθε στρώση ρούχων!

8. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις κάλτσες σας μέσα στα παπούτσια σας

Χαρίζει έξτρα χώρο και δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να σκορπιστούν στη βαλίτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση