GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τέρενς Κουίκ τάσσεται κατά της κατασκευής μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου

Διαβάστε την ανακοίνωση του Τέρενς Κουίκ: "Σύσσωμος ο συνδυασμός ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, με επικεφαλής του τον Εκπρόσω...



Διαβάστε την ανακοίνωση του Τέρενς Κουίκ: "Σύσσωμος ο συνδυασμός ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, με επικεφαλής του τον Εκπρόσωπο και Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και εκλεγμένο ΑΜ-Θ Περιφερειακό Σύμβουλο Τέρενς Κουίκ, τάσσεται κατά της κατασκευής μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου, η οποία θέτει σοβαρά προβλήματα επικινδυνότητας και περαιτέρω υποβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και του τόπου μας.

Από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία οι μονάδες αυτές χαρακτηρίζονται ως εγκαταστάσεις πολύ υψηλής επικινδυνότητας και απαιτούνται υψηλά μέτρα ασφαλείας και μεγάλες αποστάσεις από κατοικημένες περιοχές (10 -15 χλμ από την ακτή σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία).

Η βεβαρημένη όμως από τις 2 άλλες μονάδες υψηλού κινδύνου στην περιοχή ΒΦΛ και Πετρέλαια πολλαπλασιάζουν εύλογα τις πιθανότητες σοβαρού δυστυχήματος, με ανυπολόγιστες συνέπειες στις ζωές των κατοίκων της περιοχής όπως επίσης στη χλωρίδα και την πανίδα του κόλπου.

Λέμε ναι στην ανάπτυξη στην περιοχής της Καβάλας, με δικαίωμα όμως σε μια φυσιολογική ζωή για μας και τα παιδιά μας.

Ο συνδυασμός «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» θα συμμετέχει σε όλες τις κινητοποιήσεις κατά της εγκατάστασης πλωτού LNG ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση