GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη Λοβέρδου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Συζήτηση για τα δύο σχέδια νόμου που πρόκειται να κατατεθούν, προς ψήφιση, στη Βουλή, και αφορούν στην οργάνωση των θρησκευτικών κοι...


Συζήτηση για τα δύο σχέδια νόμου που πρόκειται να κατατεθούν, προς ψήφιση, στη Βουλή, και αφορούν στην οργάνωση των θρησκευτικών κοινοτήτων και στην βελτίωση πτυχών στην εκκλησιαστική εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ του υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στην Αρχιεπισκοπή.
Τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων υποδέχθηκαν ο νέος Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης και ο νέος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. Αδαμάντιος Αυγουστίδης, ενώ παρών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργιος Καλαντζής.
Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον υπουργό Παιδείας και επεσήμανε πως «Εκκλησία και Πολιτεία από κοινού αγωνίζονται για τη βοήθεια του λαού και την ανάπτυξη του πνευματικού επιπέδου».
Ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και αναφέρθηκε στα δύο σχέδια νόμου που πρόκειται να κατατεθούν και αφορούν στην οργάνωση των θρησκευτικών κοινοτήτων και στην βελτίωση πτυχών στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση