GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τετράωρες στάσεις εργασίας του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) προκηρύσσει... δύο...



Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) προκηρύσσει... δύο τετράωρες τοπικές στάσεις εργασίας τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 από τις 11:00 έως τις 15:00 στο Νομό Ηρακλείου. Οι στάσεις προκηρύσσονται με αφορμή την μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο έργο για την ανέγερση του 64ου Νηπιαγωγείου στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Κνωσσού που διενεργείται από την ΚΓ΄ ΕΠΚΑ.
Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) εκφράζει εντόνως την δυσαρέσκεια του στο καθεστώς της συστηματικής καθυστέρησης των πληρωμών στα έργα αυτεπιστασίας που δυσχεραίνουν την καθημρινότητα και την κάλυψη των βιοτικών αναγκών των εργαζομένων.

Συντασσόμαστε με την απόφαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου και συναγωνιζόμαστε για τα κοινά και δίκαια αιτήματά μας.Διεκδικούμε:
- άμεση καταβολή των δεδουλευμένων
- τακτική μηνιαία εκκαθάριση αποδοχών
- άμεση επίλυση όλων των ζητημάτων που συνευθύνονται για την πρόκληση προβλημάτων στους εργαζόμενους των έργων αυτεπιστασίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση