GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας ηθοποιός παραλίγο όμηρος του Μαζιώτη: «Κόλλησε το όπλο του πάνω μου!»

H ομολογία του γνωστού Έλληνα ηθοποιού και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με το συνδυασμό της Ρένας Δούρου στις πρόσφατες εκλογές, ότι...

H ομολογία του γνωστού Έλληνα ηθοποιού και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με το συνδυασμό της Ρένας Δούρου στις πρόσφατες εκλογές, ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Νίκο Μαζιώτη, συγκλονίζει.
Ο Λαέρτης Βασιλείου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης για δουλειές στο κέντρο της Αθήνας και ήταν γραφτό του να βρεθεί στο επίκεντρο της «μάχης» που δόθηκε μεταξύ των αστυνομικών και του γνωστού τρομοκράτη. Διαβάστε πώς τα έγραψε ο ίδιος στο facebook:
Σήμερα το μεσημέρι κατηφορίζοντας στο Μοναστηράκι ακούω πυροβολισμούς. Σε απόσταση αναπνοής ένας άνδρας με πιστόλι στο χέρι με κοιτάει κατάματα… Έχω παγώσει… Στα 30 μέτρα αστυνομικοί του φωνάζουν να παραδοθεί… Γυρίζει τους κοιτάει… Εγώ κάνω βήματα πίσω… Στην επιστροφή του σχεδόν πέφτει πάνω μου… Το πιστόλι του με ακουμπάει στον ωμό την στιγμή που με προσπερνάει… Πιο πάνω προσπαθεί να σταματήσει ένα αυτοκίνητο για διαφύγει αλλά δεν… Έχω μείνει εκεί και προσπαθώ να συνέλθω… Τρέμω… Όταν γύρισα σπίτι έμαθα ότι συνελήφθη ο Ν. Μαζίωτης… Αυτά…!

Το tribune επικοινώνησε με τον Λαέρτη Βασιλείου, ο οποίος ακόμα συγκλονισμένες από αυτό που του συνέβη μας είπε: «Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πόσο τυχερός ήμουν. Έπεσε στην κυριολεξία πάνω μου, θα μπορούσε να με αρπάξει και να με κρατήσει όμηρο. Δεν το έκανε. Όσο συνέβαιναν όλα αυτά δεν είχα ιδέα ποιος ήταν ή τι συνέβαινε. Είχα στην κυριολεξία παγώσει. Όταν γύρισα σπίτι έμαθα ότι ήταν ο Μαζιώτης. Ακόμα δεν έχω συνέλθει, σας μιλάω ειλικρινά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση