GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Ορφανός: «Ο πολίτης θέλει τους ικανούς να τον υπηρετούν»

Η υπηρεσιακή εξέλιξη των υπαλλήλων του δημοσίου και ειδικότερα των μηχανικών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υ...



Η υπηρεσιακή εξέλιξη των υπαλλήλων του δημοσίου και ειδικότερα των μηχανικών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με μέλη της πανελλήνιας ομοσπονδίας μηχανικών τεχνολογικού τομέα ανώτατης εκπαίδευσης δημοσίων υπαλλήλων (Π.Ο.ΜΗ.ΤΕ.Δ.Υ.).

Ο κ. Ορφανός εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι δίνεται πλέον η δυνατότητα και σε πτυχιούχους των ΤΕΙ να επιλέγονται ως προϊστάμενοι γενικών διευθύνσεων στο δημόσιο. «Συμφωνήσαμε ότι δεν μπορούν να μπαίνουν εμπόδια στους ικανούς. Ο καθένας από εμάς θα μπει πλέον στα κριτήρια της αξιολόγησης, όχι της αριθμητικής αλλά της ποιοτικής και αυτό είναι κάτι που ζητά και ο πολίτης, ο οποίος θέλει τους ικανούς να τον υπηρετούν», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Με την σειρά του, ο β΄ αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΜΗ.ΤΕ.Δ.Υ., Στέλιος Ζαχαρίου δήλωσε ότι υπήρξε συμφωνία απόψεων με τον κ. Ορφανό. «Από την πλευρά του ΥΜΑΘ, υπάρχει η διάθεση οι δημόσιοι υπάλληλοι πανεπιστημιακής (ΠΕ) και τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) να μπορέσουν να εξελιχθούν σε όλες τις βαθμίδες του δημόσιου τομέα», σημείωσε ο κ. Ζαχαρίου.

1 σχόλιο

  1. Με τι προσοντα ρε Καραμητο τους κανετε γενικους διευθυντες? μονο και μονο για την κομματικη τους ταυτοτητα? γιατι απο επιπεδο ας μη το συζηταμε οταν μπαινουν στα ΤΕΙ με βαθμολογιες κατω των 10000 μοριων και το αντικειμενο γνωσεων υπολειπεται κατα πολυ απο επιστημονικης αποψης στη γενικωτερη αντιμετωπιση των ολοενα αυξημενων απαιτησεων που εχουν τα αντικειμενα απασχολησης στους τεχνικους τομεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση