GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει τον Άντραζ Κιρμ η ΑΕΚ

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις στην ΑΕΚ για την απόκτηση του αριστερού χαφ, που αποτελεί προτεραιότητα και... φαίνετ...



Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις στην ΑΕΚ για την απόκτηση του αριστερού χαφ, που αποτελεί προτεραιότητα και... φαίνεται να βρίσκεται στην ατζέντα της πάνω από τις θέσεις του σέντερ φορ και του αμυντικού χαφ.

Τρία ονόματα που έχουν απασχολήσει την «Ένωση» διέρρευσαν. Πιο εφικτή και προχωρημένη μοιάζει η περίπτωση του Άντραζ Κιρμ. Ο 29χρονος Σλοβένος, που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, έμεινε ελεύθερος από τη Χρόνινχεν και καλύπτει αγωνιστικά τους «κιτρινόμαυρους». Στην ΑΕΚ αρέσει πολύ και ο Σοζέι Μασούντ της Λας Πάλμας. Αμφότεροι είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» και θετικοί στο ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα, ωστόσο ο Ιρανός εξτρέμ έχει προτεραιότητα την παραμονή στην Ισπανία.

Για την ΑΕΚ «παίζει» και το όνομα του Σπας Ντέλεφ, του 25χρονου Βούλγαρου που ανήκει στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και έπαιξε ένα εξάμηνο πέρσι στη Λας Πάλμας, ενώ δεν έχει κλείσει οριστικά το «παράθυρο» για τον Κάρλος Κάλβο της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση