GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολεοδομία σημαίνει για μια αίτηση ...τέσσερα πρωτόκολλα!

Βασίλειο της γραφειοκρατίας αποτελεί η πολεοδομία της Πάτρας, με τους μηχανικούς και τους πολίτες να υποβάλλονται καθημερινά σε...



Βασίλειο της γραφειοκρατίας αποτελεί η πολεοδομία της Πάτρας, με τους μηχανικούς και τους πολίτες να υποβάλλονται καθημερινά σε
ταλαιπωρία αλλά και στο μαρτύριο της σταγόνας για υποθέσεις τους.

Αιτία για τα όσα συμβαίνουν, η υποστελέχωση αλλά και τα φοβικά δημοσιοϋπαλληλικά σύνδρομα των αρμοδίων που έχουν σαν αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται κόσμος και κοσμάκης

Στο πρωτόκολλο μιας από τις υπηρεσίες με μεγάλο όγκο δουλειάς υπάρχει μόλις ένας υπάλληλος αντί για τρεις με αποτέλεσμα αυτό να υπολειτουργεί, ενώ ίδια εικόνα παρουσιάζει και το αρχείο όπου είναι τοποθετημένος ένας υπάλληλος αντί για δυο που απαιτούνται.

Αποτέλεσμα αυτών είναι το αρχείο να υπολειτουργεί.

Στον μαγικό κόσμο της πολεοδομίας στην Πάτρα συμβαίνουν και άλλα απίστευτα δεδομένου ότι οι μηχανικοί για να πάρουν ένα αντίγραφο για πελάτη τους από το αρχείο να απαιτείται εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής!!!

Αν συνέβαινε το ίδιο στο υποθηκοφυλακείο με τους δικηγόρους τότε οι δίκες θα γινόντουσαν αφού υποθέσεις θα είχαν ξεχαστεί ακόμα και από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Το όσκαρ του παραλογισμού ωστόσο παίρνει η πολεοδομία της Πάτρας, όταν κάποιος διανοηθεί να υποβάλει μια αίτηση, καθώς είναι υποχρεωμένος να την κάνει στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου, στη συνέχεια να την πάει ο κλητήρας στην πολεοδομία , μετά η αίτηση να πάρει άλλο πρωτόκολλο και αφού γίνει η απαιτούμενη εργασία από τους υπαλλήλους , να περάσει πάλι από το πρωτόκολλο της πολεοδομίας και σε ορισμένες περιπτώσεις να πάει πάλι στο πρωτόκολλο της οδού Βότση!!!

Αποτέλεσμα της γενικότερης παράνοιας που επικρατεί στην διεύθυνση πολεοδομίας της Πάτρας είναι, όποιος πάει διευθυντής να παραιτείται. Μέχρι σήμερα μετά τη συνταξιοδότηση του Βας. Τσονάκα έχουν αλλάξει τρεις διευθυντές με τον κάθε ένα από αυτούς να έχει υποβάλει δυο και τρείς παραιτήσεις.

1 σχόλιο

  1. Η λυση ειναι απλη με τη χρηση ενος μονο πρωτοκολλου εντος της υπηρεσιας και ειναι αποφαση μονο του δντη να τη παρει ενημερωνοντας τους ασχετους δημαρχους αντιδημαρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση