GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αμπελώνας τιμά τον Γιώργο Καραγκούνη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα "Αγία Παρασκευή" και η ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελώνα, το Σάββατο και ώρα 8 μ.μ θα ...



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα "Αγία Παρασκευή" και η ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελώνα, το Σάββατο και ώρα 8 μ.μ θα βραβεύσουν τον Γιώργο Καραγκούνη... Τον μεγάλο πρεσβευτή… του χωριού τους, που τίμησε και δόξασε την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας και όχι μόνο… έχοντας σωρεία διακρίσεων. Τον παίκτη-μεγαλείο που πάντα έδινε τον καλύτερο του εαυτό και μοχθούσε για τη νίκη.

Ο σπουδαίος άσος και άλλοτε παίκτης του Απόλλωνα Αθηνών, του Παναθηναϊκού, της Ίντερ, της Μπενφίκα και της Φούλαμ θα τιμηθεί στην πλατεία του χωριού του(8μ.μ το βράδυ του Σαββάτου), εκεί όπου μεγάλωσε και κλότσησε… για πρώτη φορά "την στρογγυλή θεά', προτού ξεκινήσει για την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα.
Θα τον τιμήσουν οι συγχωριανοί του, ως ελάχιστη τιμή, σε όσα έχει προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Η συγκεκριμένη ξεχωριστή πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα και τις τοπικής ομάδας, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, διότι είναι η πρώτη βράβευση για τον "τυπάρα", λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της καριέρας του στην Εθνική ομάδα και της παρουσίας του, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Του Γιάννη Μουρούτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση