GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αχόρταγη» η Ρεάλ θέλει να φέρει στη Μαδρίτη και τον Ρανταμέλ Φαλκάο

Σε διαπραγματεύσεις με τη Μονακό βρίσκεται ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά για τη μεταγραφή του Ρανταμέλ Φαλκάο... Αυτό απο...



Σε διαπραγματεύσεις με τη Μονακό βρίσκεται ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά για τη μεταγραφή του Ρανταμέλ Φαλκάο...
Αυτό αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η έγκυρη μαδριλένικη εφημερίδα As. Η Βασίλισσα συνεχίζει το μεταγραφικό της ντεμαράζ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Πρώτη λύση αποτελεί ο κολομβιανός επιθετικός, τον οποίο θέλουν να φέρουν στο Μπερναμπέου.

Μάλιστα έχουν ρίξει στο τραπέζι δύο διαφορετικές λύσεις. Η πρώτη αφορά ετήσιο δανεισμό με αντάλλαγμα 12,5 εκατ. ευρώ και αγορά του το επόμενο καλοκαίρι με 33 εκατ. ευρώ. Η δεύτερη αφορά κανονική μεταγραφή από την παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Στη δεύτερη θέση της λίστας των υποψηφίων βρίσκεται ο γνωστός Ρομελού Λουκάκου. Ο βέλγος επιθετικός φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Τσέλσι. Μια επιθυμία που μεγάλωσε ακόμη περισσότερο μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του Ντρογκμπά στο Λονδίνο.

Το σίγουρο είναι πως το μεταγραφικό καλοκαίρι έχει ακόμη μεγάλο σασπένς για τη Ρεάλ, αφού οι εκπλήξεις δεν σταματούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση