GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελπίζει για Φορτούνη ο ΠΑΟΚ

Περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη έχει ο ΠΑΟΚ έναντι  της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως γράφει σήμερα η Sp...



Περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη έχει ο ΠΑΟΚ έναντι  της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Ελλάδα ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στη Γερμανία για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το κεφάλαιο «Καϊζερσλάουτερν» τελείωσε οριστικά για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την στιγμή που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο άσο, εκείνος κοιτάζει ποια από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι μπορεί να ανταποκριθεί στα «θέλω» του.

Μετά τους Πειραιώτες, ο ΠΑΟΚ έκανε μία εξαιρετική πρόταση στον Φορτούνη, ο οποίος όμως θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Bundesliga.

Από το γερμανικό πρωτάθλημα έχει δύο προτάσεις στα χέρια του, με πιο χειροπιαστή εκείνη της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης του… φιλέλληνα Τόμας Σάαφ, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες να πάρει τον διεθνή μεσοεπιθετικό έχει ο ΠΑΟΚ, αφού η πρότασή του είναι δύσκολο να την αρνηθεί.

Εν τω μεταξύ, στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχει το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για τον Μπίρμπας Νάτχο, το οποίο αναφέρει ότι όσο περνούν οι μέρες και ο Ισραηλινός δεν κλείνει σε ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος ή της Primera Division (κάποιοι, λέει, του φούσκωσαν τα μυαλά), αυξάνουν οι πιθανότητες για να του πει το «ντα» στο βασιλικό συμβόλαιο που του έχει προτείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση