GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αξιολόγηση πρέπει να προχωρήσει απρόσκοπτα αλλιώς... κυρώσεις

Εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτήν της ΑΔΕΔΥ, η ερμηνεία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, σχετική ...



Εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτήν της ΑΔΕΔΥ, η ερμηνεία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, σχετική με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία έκρινε την απεργία - αποχή της ΑΔΕΔΥ από την διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο, ναι μεν παράνομη, αλλά όχι προσωρινά εκτελεστή.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δ.Μ.Η.Δ., η διαδικασία της αξιολόγησης στο Δημόσιο πρέπει να προχωρήσει «απρόσκοπτα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

«Δημοσιεύθηκε σήμερα η υπ’ αριθ. 2395/2014 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία έγινε δεκτή η αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου και αναγνωρίστηκε ως εξαρχής ευθέως παράνομη η ενέργεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, να καλέσει στο πλαίσιο "απεργίας" τους δημοσίους υπαλλήλους να μην εφαρμόσουν το ν. 4250/2014 για την αξιολόγηση στο δημόσιο τομέα.

Η υποχρέωση καθολικής εφαρμογής του νόμου, αυτονόητη σε ένα κράτος δικαίου, επιβεβαιώνεται πλέον και μέσω της δικαστικής κρίσης.

Μετά και τη σημερινή εξέλιξη, η διαδικασία της αξιολόγησης πρέπει να προχωρήσει απρόσκοπτα. Ουδείς μπορεί πλέον να επικαλείται άγνοια ή πλάνη για τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις του σχετικά με την εφαρμογή του νέου συστήματος αξιολόγησης, καλυπτόμενος πίσω από την κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ που κρίθηκε με τη δικαστική απόφαση παράνομη» επισημαίνει, αναλυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση