GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σκάνδαλο το πέναλτι του Σαμαρά»

Δεν δόθηκε η δέουσα έκταση στο θέμα με το πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Σαμαράς στις καθυστερήσεις του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με ...


Δεν δόθηκε η δέουσα έκταση στο θέμα με το πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Σαμαράς στις καθυστερήσεις του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού, όπως τόνισε ο Γιάγια Τουρέ στο «France Football».
Συγκεκριμένα, ο διεθνής χαφ της Μάντσεστερ Σίτι υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη επειδή οι Ιβοριανοί προέρχονται από την Αφρική και αυτό δεν ενόχλησε αρκετό κόσμο, κάτι που ο ίδιος δεν περίμενε να γίνει.
Επίσης, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε κερδίσει δύο πέναλτι στο πρώτο αγώνα του γ’ ομίλου με την Ιαπωνία, αλλά και τότε αδικήθηκε.
«Περίμενα από τον διαιτητή να καταλάβει ότι ο Σαμαράς εκμαίευσε το πέναλτι. Για άλλη μία φορά, η διαιτησία δεν ήταν με το μέρος μας. Έπρεπε να μας δώσει τουλάχιστον δύο πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ιαπωνία», ανέφερε αρχικά ο Τουρέ και πρόσθεσε:
«Και αυτή τη φορά, κανείς δεν ήταν απέναντι στην Ελλάδα. Φυσικά αυτό δεν αναστατώνει κανέναν, αφού αυτό αφορά μόνο μία ομάδα από την Αφρική. Ποιος νοιάζεται πραγματικά αν αδικείται μία αφρικανική ομάδα; Αυτό το λάθος μάς στερεί κάτι μεγάλο. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο που, δυστυχώς, δεν φαίνεται να ενοχλεί αρκετό κόσμο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση