GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντονες επικρίσεις για το νέο πρωθυπουργό της Ινδίας

Σφοδρές επικρίσεις δέχτηκε ο νέος πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντα Μόντι, σχετικά με τη στάση σιωπής που...



Σφοδρές επικρίσεις δέχτηκε ο νέος πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντα Μόντι, σχετικά με τη στάση σιωπής που...
κράτησε την περασμένη εβδομάδα σε περιστατικά που χαρακτηρίστηκαν ως αντι-μουσουλμανικά, εγείροντας τους φόβους ότι οι ινδουιστές υποστηρικτές του ενδέχεται να προκαλέσουν διαταραχές στις θρησκευτικές σχέσεις μεταξύ του πληθυσμού της χώρας.

Σε πλάνα που προβλήθηκαν αυτή την εβδομάδα, φαίνεται ένας βουλευτής να προσπαθεί να εξαναγκάσει έναν άνδρα να φάει παρά τη θέλησή του. Σε ξεχωριστή περίπτωση, ένας πολιτικός αμφισβήτησε την εθνική ταυτότητα ενός Ινδού μουσουλμάνου αστέρα του τένις, ενώ ένας σύμμαχος του πρωθυπουργού δήλωσε ότι η Ινδία θα μπορούσε να γίνει ένα ινδουιστικό κράτος υπό την ηγεσία του Μόντι, μεταδίδει το πρακτορείο Ειδήσεων Reuters.

Αρκετοί επικριτές σχολίασαν ότι η σιωπή του Μόντι σχετικά με αυτά τα περιστατικά εγείρουν τον κίνδυνο να θεωρηθεί ότι έμμεσα ενθαρρύνει αυτή την επιθετική συμπεριφορά που υποστηρίζουν ακραία στοιχεία του κόμματός του και οργανώσεις που σχετίζονται με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση