GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα ακίνητα του εξωτερικού που βγάζει στο σφυρί το ΤΑΙΠΕΔ

Τον φάκελο πωλήσεων ακινήτων δημοσίου στο εξωτερικό άνοιξε το ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για τέσσερα εντυπωσιακά ακίνητα σε Νέα Υόρκη, Ουάσιν...


Τον φάκελο πωλήσεων ακινήτων δημοσίου στο εξωτερικό άνοιξε το ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για τέσσερα εντυπωσιακά ακίνητα σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Πρετόρια και Λιουμπλιάνα.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ πρόκειται για τα εξής ακίνητα:
Νέα Υόρκη
Το ακίνητο βρίσκεται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, μεταξύ της Πρώτης και της Δεύτερης Λεωφόρου, επί της 305 East 47th Street, πλησίον του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών.
Αποτελεί τον δεύτερο όροφο συγκροτήματος κατοικιών και γραφείων καλούμενου ως «The 3 Dag Condominium» και έχει συνολική επιφάνεια περίπου 10.663 τετραγωνικά πόδια (959.67 τ.μ.).
Ουάσινγκτον

Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα από τους πιο σημαντικούς δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας στη Λεωφόρο Massachusetts 2211. Στην περιοχή που χωροθετείται στην συνοικία Kalorama Heights της βορειοδυτικής Washington στεγάζεται παραδοσιακά πληθώρα ξένων διπλωματικών αποστολών.
Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο και τρείς ορόφους συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 8.120 τετραγωνικά πόδια (754 τ.μ. περίπου). Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 2.850 τετραγωνικά πόδια (264 τ.μ.).


Πρετόρια
Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Hatfield στην πλέον κεντρική λεωφόρο της Πρετόρια στη Stanza Bopape αριθμός 1008, και σε μικρή απόσταση από το Union Building.
Το κτιριακό συγκρότημα περιλαμβάνει κτίριο δύο ορόφων συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. και ένα βοηθητικό αυτοτελές κτίσμα συνολικού εμβαδού 50 τμ. Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 1.766 τ.μ.


Λιουμπλιάνα
Το ακίνητο είναι ένα διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται σε μια προνομιακή κατοικημένη περιοχή, που προστατεύεται από τους κανονισμούς της πολιτιστικής κληρονομιάς. Στη γύρω περιοχή βρίσκονται ένας αριθμός πρεσβειών (των Η.Π.Α. και της Αυστρίας), κυβερνητικά κτίρια, καθώς και πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης και το περίφημο πάρκο Tivoli.
Είναι ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο και πατάρι, συνολικής επιφανείας 1.237 τ.μ. και ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης 20 τ.μ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση