GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρη»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μιχάλη Ταμήλου και της ομάδας PES Activists, η οποία συνεργάζεται με την Ελιά με αφορμή τις δηλ...



Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μιχάλη Ταμήλου και της ομάδας PES Activists, η οποία συνεργάζεται με την Ελιά με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην πρωινή εκπομπή του MEGA πως το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό.

Η ομάδα PES Activists του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση κατά του κ. Ταμήλου, τονίζοντας ότι ο βουλευτής «προσβάλλει ανθρώπινα δικαιώματα, κατακτήσεις, ανάγκες, αλλά και την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης υπόστασης».

«Ο άνθρωπος που δε δεχόταν να συμμετέχει σε επιτροπές της Βουλής και να πληρώνεται μόνο μία φορά το μήνα, ενημερώνει τώρα τους πολίτες ότι δε χρειάζεται να έχουν πάντα ρεύμα», υποστηρίζει η PES Activists ενώ, επισημαίνεται ότι η «τραγική συμπεριφορά του κ. Ταμήλου νομιμοποιεί κάποιους να κατεβάσουν τους διακόπτες».

Τέλος, υπενθυμίζει στον βουλευτή της ΝΔ την ρήση του Αλμπέρτ Αϊνστάιν πως «δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος».

Ο κ. Ταμήλος απάντησε σε σκληρό ύφος στην επίθεση που δέχθηκε:
«Είναι θετική πρόκληση να ασχολείται μαζί μου η Ομάδα PES Activists, του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, σχολιάζοντας εξόχως προσβλητικά, μια φράση από πολιτική συζήτηση που έγινε σε εκπομπή του MEGA για το θέμα της ΔΕΗ. Κάθε δημόσιο πρόσωπο, γνωρίζει και αποδέχεται την κριτική για τις απόψεις που διατυπώνει σε κάθε θέμα.
Οι έξυπνοι άνθρωποι, μελετούν ολόκληρη την τοποθέτηση πριν εκφράσουν μία καλόπιστη κριτική. Οι ηλίθιοι , αρκούνται στο να απομονώσουν μία φράση για να διατυπώσουν μία κακόπιστη και προσβλητική ανακοίνωση.
Μιχάλης Ταμήλος
Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Τρικάλων
Υστερόγραφο: Στο χωριό μου, την Κόρη Τρικάλων, αλλά και σε πάρα πολλά χωριά του νομού μας, το ηλεκτρικό ρεύμα ήρθε το 1974 , όταν ήμουν 17 ετών, αφού πλήρωσε κάθε σπίτι 12.000 δραχμές για την επέκταση του Δικτύου της ΔΕΗ. Άραγε εμείς πώς μεγαλώσαμε.»

2 σχόλια

  1. Μιας μαλακίας του Ταμήλου μύριες έπονται. Περιμένετε λοιπόν, έχει να πει κι' άλλες. Δες τε και τη φάτσα του, αρχοντομαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση