GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάζει την Χαμάς ο Χάρπερ

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ επιτέθηκε με δηλώσεις του εναντίον της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, τασσόμεν...


Ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ επιτέθηκε με δηλώσεις του εναντίον της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, τασσόμενος ανοιχτά υπέρ του Ισραήλ στην κλιμακούμενη κρίση.
«Οι επιθέσεις με πυραύλους από την Λωρίδα της Γάζας στο Ισραήλ είναι τρομοκρατικές ενέργειες, για τις οποίες δεν υπάρχει δικαιολογία», ανέφερε ο πρωθυπουργός Χάρπερ.
«Είναι προφανές πως η Χαμάς χρησιμοποιεί ανθρώπινες ασπίδες για να κλιμακώσει την τρομοκρατία», υποστήριξε ο Χάρπερ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Canadian Press.
Ο Χάρπερ κάλεσε τους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να υποστηρίξουν το Ισραήλ, το οποίο «αμύνεται στις επιθέσεις της Χαμάς στο έδαφός του», υπογράμμισε ακόμη ο Καναδός πρωθυπουργός.
«Η αδιαφορία της διεθνούς κοινότητας» και το γεγονός ότι δεν έχει ήδη «καταδικάσει αυτές τις απαράδεκτες πράξεις θα ενθαρρύνει περισσότερο τους τρομοκράτες να συνεχίσουν τις προκλητικές τους ενέργειες», υποστήριξε ο Χάρπερ.
Ο Χάρπερ αξίωσε η Παλαιστινιακή Αρχή να αφοπλίσει τη Χαμάς και άλλες «τρομοκρατικές οργανώσεις» που δρουν στη Γάζα. Η Χαμάς θεωρείται επισήμως τρομοκρατική οργάνωση από την κυβέρνηση του Καναδά.
Η τοποθέτηση αυτή του Χάρπερ δημοσιοποιήθηκε ενώ αναμένεται το Ισραήλ να εξαπολύσει χερσαία επιχείρηση εναντίον της Χαμάς.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση