GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο ζώδιο κρύβει πολλά μυστικά;

Είσαι σίγουρος πως τα φιλαράκια σου, σου λένε τα πάντα; Αναρωτιέσαι κάποιες στιγμές αν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν είναι έμπ...



Είσαι σίγουρος πως τα φιλαράκια σου, σου λένε τα πάντα; Αναρωτιέσαι κάποιες στιγμές αν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν είναι έμπιστοι και κρατούν το στόμα τους κλειστό;

Ποια ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία είναι έμπιστα και μυστικοπαθή! Τώρα πλέον θα ξέρεις σε ποιον θα μπορείς να εμπιστευτείς τα πολύ προσωπικά μυστικά σου, παράλληλα όμως θα μάθεις και ποια ζώδια δεν αποκαλύπτουν τα πάντα για τον εαυτό τους!

ΚΡΙΟΣ

21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Έχει μυστικά από εσένα;

Το αυθόρμητο και παρορμητικό Κριάρι είναι ένας εξωστρεφής άνθρωπος, που παρασύρεται πολλές φορές από τα συναισθήματα και τις σκέψεις του και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του!
Είναι βιβλίο ανοιχτό και δεν έχει κρυφές πτυχές στο χαρακτήρα του.

Χωρίς φόβο και δισταγμό αποκαλύπτει στους πάντες τα πάντα για τον εαυτό του και δεν κρατά μυστικά από κανέναν! Νιώθει σιγουριά για τις επιλογές του και για τη ζωή του και πιστεύει πως ότι κάνει είναι και το ιδανικό. Δεν έχει λοιπόν κανέναν λόγο να κρυφτεί, παρά μόνο να επιδείξει τον εαυτό του!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;
Όσον αφορά τα μυστικά των φίλων του, το Κριάρι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να βασιστείς πάνω του και να ξέρεις ότι το μυστικό που του έχεις εκμυστηρευτεί δεν θα το αποκαλύψει. Θα πρέπει πρώτα όμως να του έχεις τονίσει την σπουδαιότητα του μυστικού και να του έχεις δώσει να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για σένα, να μην το μάθει κανένας. Ωστόσο έχει την τάση να του «ξεφεύγουν» πράγματα που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν, απλά και μόνο επειδή είναι υπερβολικά αυθόρμητος τύπος!

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Έχεις μυστικά από εσένα;

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αργεί να δείξει την εμπιστοσύνη του στους γύρω του και προσπαθεί πάντα να είναι εγκρατής. Στην αρχή μιας γνωριμίας είναι αρκετά καχύποπτος και δεν αποκαλύπτει τα πάντα για τον εαυτό του.

Θέλει πρώτα να νιώσει τη σιγουριά ότι όλα τα προσωπικά του ζητήματα δεν θα διαρρεύσουν δεξιά και αριστερά! Χρειάζεται να του αποδείξεις έμπρακτα, πως ότι μοιράζεστε μένει αποκλειστικά και μόνο ανάμεσά σας. Αν καταφέρεις να τον πείσεις ότι είσαι ένας άνθρωπος που μπορεί να βασιστεί και να εμπιστευτεί, τότε θα σου αποκαλύψει ακόμα και τα πιο προσωπικά μυστικά του.

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας μπορείς να του εκμυστηρευτείς σκέψεις, συναισθήματα και εμπειρίες σου, χωρίς να έχεις τον φόβο ότι θα τις συζητήσει και αλλού. Ο Ταύρος δίνει πολύ μεγάλη αξία στη φιλία και στην εμπιστοσύνη και έστω και αν δεν σε ξέρει καλά, θα σεβαστεί όσα του εκμυστηρευτείς και δεν θα φανεί αδιάκριτος!

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Έχει μυστικά από εσένα;

Πρόσχαρος, κοινωνικός και πολύ επικοινωνιακός, ο Δίδυμος είναι ένας άνθρωπος που εκφράζεται κάθε ώρα και στιγμή ελεύθερα, χωρίς να έχει κανένα δισταγμό! Από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας θα μάθεις τα πάντα για αυτόν!

Μιλάει τόσο πολύ και παρασύρεται από τα λόγια του, που ακόμα και αν θέλει να σου κρύψει κάποια πράγματα δεν θα τα καταφέρει! Ωστόσο επειδή αρκετές φορές το ζώδιο του Διδύμου διακρίνεται από κυκλοθυμία, αλλά και επιπολαιότητα, μπορεί κάποιες στιγμές να θελήσει να κρατήσει κρυφή την πραγματική αλήθεια των πραγμάτων, επειδή θέλει να αποφύγεί προβλήματα και καβγάδες!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Πριν εμπιστευτείς στο Δίδυμο κάποιο σοβαρό μυστικό σου, θα πρέπει πρώτα από όλα να έχεις «χτίσει» μαζί του μία βαθιά και ουσιαστική φιλία! Θα πρέπει να τον έχεις δοκιμάσει στο χρόνο και να έχεις πειστεί για την σταθερότητα των συναισθημάτων του απέναντι στο άτομό σου.

Πριν του αποκαλύψεις κάποιο μυστικό σου, θα πρέπει πρώτα να τον έχεις προειδοποιήσει για την σοβαρότητα της αποκάλυψής σου. Ωστόσο με τον Δίδυμο είναι καλύτερα να φυλάς τα ρούχα σου, για να σου μείνουν τα μισά – δεν έχει κακές προθέσεις και ούτε θέλει να δημιουργεί προβλήματα, όμως κάποια ζητήματα τα αντιμετωπίζει με ανάλαφρη και παιδική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Έχει μυστικά από εσένα;

Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος που παρασύρεται από τα συναισθήματά του, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι και από τα ζώδια που κρατά κάποια πράγματα αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό του!

Δεν αποκαλύπτει τα πάντα για τη ζωή του, όχι επειδή έχει κακοπροαίρετες διαθέσεις, αλλά γιατί πολλές φορές θέλει να προστατεύσει τα αγαπημένα του άτομα. Δεν θέλει να επιβαρύνει τους δικούς του ανθρώπους με το βάρος των δικών του προβλημάτων. Πάντα λοιπόν υπάρχουν κάποια μυστικά στη ζωή ενός Καρκίνου!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Ένας Καρκίνος είναι δίπλα σου ανά πάσα ώρα και στιγμή να σου συμπαρασταθεί, να σε βοηθήσει, να σε ακούσει και να σου δώσει την υποστήριξή του! Μπορείς μαζί του να έχεις μία βαθιά και ουσιαστική φιλία, χωρίς να φοβάσαι ότι αυτά που μοιράζεστε μεταξύ σας τα αποκαλύπτει!

Οι φίλοι είναι για τον Καρκίνο και οικογένεια, επομένως αν σκέφτεσαι να του εμπιστευτείς κάποιο προσωπικό σου ζήτημα, δεν χρειάζεται να έχεις καμία αμφιβολία, θα κρατήσει το μυστικό σου σαν να είναι δικό του !

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου

Έχει μυστικά από εσένα;

Ο Λέοντας είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια! Θα πει πάντα την αλήθεια, χωρίς να σκεφτεί αν με τα λόγια του θα πικράνει τους γύρω του! Είναι ευθύς, πιστός, ανοιχτόκαρδος και δεν έχει μυστικά από κανέναν.

Πάντα θεωρεί πως οι επιλογές και η ζωή του είναι υπόδειγμα, γι αυτό και αποκαλύπτει τα πάντα για τον εαυτό του προκειμένου να περηφανευτεί! Αν όμως κάποιες στιγμές κάνει λάθη ή ντρέπεται για την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων της ζωής του (που αυτό συμβαίνει σπάνια), μόνο τότε δεν θα σου αποκαλύψει το μυστικό του! Θα σου κρατήσει μυστικά μόνο αν πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Ένα Λιοντάρι δεν θα αποκάλυπτε ποτέ ένα μυστικό, γιατί θα είχε το φόβο πως αν φανερωθεί πως πρόδωσε την εμπιστοσύνη κάποιου ανθρώπου, θα διέβαλε το όνομά του! Είναι απόλυτα έμπιστος και έστω και αν δεν τον γνωρίζεις αρκετά καλά, σίγουρα μπορείς ανεπιφύλακτα να του εμπιστευτείς οποιοδήποτε προσωπικό σου ζήτημα! Αν του εκμυστηρευτείς τις έννοιες σου να έχεις τη βεβαιότητα ότι θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Έχει μυστικά από εσένα;

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του Παρθένου! Θα πρέπει να περάσεις από πολλές δοκιμασίες, προκειμένου να τον πείσεις ότι μπορεί ελεύθερα να σου ανοιχτεί και να σου αποκαλύψει τα μεγαλύτερα μυστικά του!

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα προσωπικά του ζητήματα και όταν κάποιες στιγμές το κάνει, φροντίζει πάντα τα μυστικά του να τα έχει ομολογήσει μόνο σε ένα άτομο – αυτό που πραγματικά αισθάνεται πιο κοντά του! Δείξε του σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα, κάνε υπομονή και είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα σου πει τα πάντα.

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Είσαι σε ετοιμότητα να ακούσεις σκληρή κριτική και να νιώσεις και πάλι όπως ήσουν παιδί που σε μάλωναν και σε καθοδηγούσαν οι γονείς σου; Τότε εμπιστέψου τα μεγαλύτερα μυστικά σου σε έναν Παρθένο! Ο Παρθένος θα ακούσει και την κάθε μικρή λεπτομέρεια, θα δώσει προσοχή στα λόγια σου και ότι πείτε, θα μείνει αποκλειστικά και μόνο μεταξύ σας.

Προετοιμάσου όμως ότι θα ακούσεις σκληρή κριτική, αλλά και πολύ σωστές συμβουλές!

ΖΥΓΟΣ

24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

Έχει μυστικά από εσένα;

Αμφιβολίες, ανασφάλειες και διχασμοί, κάνουν το ζώδιο του Ζυγού να εμπλέκεται πολλές φορές σε σκέψεις που δεν θα φανερώσει, σε συναισθήματα που δεν θα εκφράσει, όμως αργά ή γρήγορα το σίγουρο είναι ότι θα αποκαλύψει ακόμα και τα πολύ προσωπικά μυστικά του!

Έχει την τάση να προσπαθεί να ξεγλιστράει από τις δύσκολες περιπτώσεις, γι αυτό και πολλές φορές μπορεί να κρύψει κάποια ζητήματα, προκειμένου να ισορροπήσει καταστάσεις! Τα μυστικά θα τα κρατήσει μόνο για να μην διαταράξει το ήρεμο κλίμα που υπάρχει γύρω του!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Θέλεις να εμπιστευτείς το μυστικό σου σε έναν Ζυγό; Είναι τόσο ευδιάθετος, κοινωνικός και άνετος, που σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις συντροφικότητα και θα του ανοιχτείς. Αν το μυστικό που θα του αποκαλύψεις έχει να κάνει με κάποιον άλλο δικό του άνθρωπο, τότε σίγουρα δεν θα καταφέρει να το κρατήσει καλά φυλαγμένο.

Αν όμως το μυστικό σου αφορά αποκλειστικά και μόνο τη δική σου ζωή, να έχεις τη σιγουριά ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην του ξεφύγει πουθενά, γιατί δεν του αρέσουν οι καβγάδες και τα μπλεξίματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Έχει μυστικά από εσένα;

Αν σου κρατάει λεει μυστικά; Ποτέ δεν θα μάθεις τα πάντα για έναν Σκορπιό, έχει καλά φυλαγμένα μυστικά που τα ξέρει μόνο ο ίδιος και δεν τα φανερώνει ποτέ και πουθενά. Είναι μυστικοπαθής, δεν ανοίγεται εύκολα και έστω και αν κάποιες στιγμές καταφέρει να ξεδιπλώσει τα φύλα της καρδιάς του, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που δεν θα γνωρίζεις για εκείνον.

Μπορεί αυτό να σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα και περίεργα, σκέψου όμως ότι όλο αυτό το μυστήριο που κρύβει ένας Σκορπιός, είναι και η μεγάλη του γοητεία...

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Ο Σκορπιός είναι το πιο έμπιστο ζώδιο στο οποίο μπορείς να ανοιχτείς και να εμπιστευτείς ακόμα και τα πιο μεγάλα μυστικά της ζωής σου, χωρίς να έχεις το φόβο ότι θα τα αποκαλύψει!

Έστω και αν τον ξέρεις πολύ λίγο, δεν έχεις κανένα φόβο ότι μπορεί να προδώσει την εμπιστοσύνη που θα του δείξεις. Τα μυστικά σου είναι απόλυτα ασφαλή αν ειπωθούν σε έναν Σκορπιό, αρκεί να θυμάσαι ένα πράγμα: Αν τον προδώσεις τότε θα σε εκδικηθεί αποκαλύπτοντας όσα του εμπιστεύτηκες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Έχει μυστικά από εσένα;

Ακόμα και αν κάποιες στιγμές θέλει να κρυφτεί, δεν τα καταφέρνει ποτέ! Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος τόσο ενθουσιώδης, που αν τον ζεις καθημερινά μπορείς να καταλάβεις τα πάντα γι αυτόν, ακόμα και αν αποφύγει να ομολογήσει κάποια πράγματα.

Μπορεί για πολύ λίγο να προσπαθήσει να κρατήσει κάποια μυστικά του εαυτού του, όμως πολύ γρήγορα θα σου εκμυστηρευτεί τα πάντα! Στη μοναδική περίπτωση που θα σου κρατήσει μυστικά, είναι μόνο αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς πιέζοντάς τον να μάθεις τα πάντα για εκείνον. Ο Τοξότης θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και δεν του αρέσει η καταπίεση...

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο πιστό, εξωστρεφές και περίεργο, θέλει να τα μαθαίνει και να τα ξέρει όλα! Πολλές φορές του αρέσει να «χώνει τη μύτη» ακόμα και εκεί που δεν τον αφορά! Θέλει να μαθαίνει μυστικά, είναι πιστός και θα προστατέψει ότι του πεις, αρκεί πρώτα να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του μυστικού σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Έχει μυστικά από εσένα;

Ο Αιγόκερως δεν ανοίγεται και δεν εμπιστεύεται εύκολα! Είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσει μυστικά (τόσο δικά του - όσο και των γύρω του). Δεν θα αποκαλύψει ποτέ οτιδήποτε αφορά την προσωπική του ζωή (κυρίως την ερωτική) και θα κάνει τα πάντα για να μη βγει στην επιφάνεια κάποιο μυστικό του, που μπορεί να χαλάσει την κοινωνική του εικόνα!

Αν η σχέση σας δοκιμαστεί στο χρόνο και κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, τότε να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό ανάμεσά σας!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Δεν πρέπει να έχεις κανέναν απολύτως δισταγμό να εμπιστευτείς τα μυστικά σου στον Αιγόκερω. Είναι ένας άνθρωπος λογικός, αξιόπιστος, που δεν θέλει να εισβάλει στα προσωπικά ζητήματα των γύρω του και να προκαλεί προβλήματα.

Θα είναι δίπλα σου να σε ακούσει και να σου δώσει πολύ καλές κατευθύνσεις. Ωστόσο αν το μυστικό που του αποκαλύψεις επηρεάζει και την δική του ζωή ή την πρόοδό του, τότε να ξέρεις ότι δεν θα το αφήσει να παραμείνει κρυφό, γιατί κάνει πάντα τα πάντα για να προστατεύσει τον εαυτό του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Έχει μυστικά από εσένα;

Ο Υδροχόος είναι ένας ομιλητικός , κοινωνικός και εύθυμος άνθρωπος, που αντιμετωπίζει τη ζωή αισιόδοξα και αυθόρμητα! Δεν κρατά μυστικά από κανέναν, εμπιστεύεται τους πάντες - ακόμα και τους ανθρώπους που πριν από λίγα λεπτά γνώρισε.

Πολλές φορές έχει την τάση να πιστεύει ότι όπως σκέφτεται αυτός, έτσι λειτουργούν και όλοι οι υπόλοιποι, γι αυτό και εμπιστεύεται με ευκολία ανθρώπους και στη συνέχεια βρίσκεται προδομένος! Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που θα σου αποκαλύψει τα πάντα για τη ζωή του και όσο ασήμαντα ή σημαντικά και να είναι τα μυστικά του, δεν θα έχει κανέναν φόβο να σου τα φανερώσει!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Το ζώδιο του Υδροχόου κάποιες στιγμές χαρακτηρίζεται από επιπολαιότητα και αστάθεια! Δεν έχει κακές προθέσεις και ούτε θέλει να προξενεί προβλήματα, θέλει όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Δεν του αρέσει να αποκαλύπτονται τα μυστικά που του εμπιστεύτηκαν. Παρόλα αυτά όμως κάποιες στιγμές δεν μπορεί να κρατήσει μυστική μία συζήτηση ή ένα πρόβλημα που του εκμυστηρεύτηκαν, γιατί παρασύρεται από την επιπολαιότητά του!

ΙΧΘΥΣ

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Έχει μυστικά από εσένα;

Ο Ιχθύς στις σχέσεις του (φιλικές, ερωτικές, οικογενειακές) τα δίνει όλα! Αφιερώνεται συναισθηματικά και χαρίζει απλόχερα την αποκλειστικότητά του. Ωστόσο πάντα θα κρατήσει κάποια μυστικά για τον εαυτό του και αυτό θα το κάνει προκειμένου να μην χάσει ανθρώπους από κοντά του. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν κάποιες στιγμές να σου κρατήσει κάποιο μυστικό, γιατί θα έχει το φόβο πως αν σου το αποκαλύψει, θα φύγεις από κοντά του και θα τον απορρίψεις!

Μπορείς να του εμπιστευτείς τα μυστικά σου;

Ο Ιχθύς δεν είναι και από τα πιο πιστά ζώδια! Οι ανασφάλειες , τα διλήμματα και η αστάθεια των συναισθημάτων του, τον κάνουν να μην είναι και πολύ εγκρατής στα μυστικά που του αποκαλύπτονται!

Αν πριν του εκμυστηρευτείς το μυστικό σου, τον προειδοποιήσεις ότι αν το αποκαλύψει δεν θα του ξαναμιλήσεις, τότε θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει μυστικό. Αν όμως δεν του αναφέρεις τίποτα, τότε το μυστικό σου δεν είναι και τόσο ασφαλές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση