GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο

Ισχυρές πιέσεις δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου, με την αγορά να υποχωρεί κατά από τα ...

Ισχυρές πιέσεις δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου, με την αγορά να υποχωρεί κατά από τα επίπεδα των 1.200 μονάδων. Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.195,96 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 1,43%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 1.189,99 μονάδες, όταν σημείωνε πτώση έως και 1,92%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 83,69 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,56%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,22%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Μέσων Ενημέρωσης (+4,35%) και των Τροφίμων (+0,49%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τραπεζών (-3,08%), της Υγείας (-2,91%) και της Ακίνητης Περιουσίας (-1,58%).

Ανοδικά κινήθηκαν 44 μετοχές, 64 πτωτικά και 23 παρέμειναν σταθερές.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση