GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αναστασιάδης συναντάει τον Μάριο Ντράγκι

Για την συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΚΤ, ο Ν. Αναστασιάδης θα μεταβεί στην Φρανκφούρτη με τον ΥΠΟΙΚ και την Διοικητή της ΚΤ. ...



Για την συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΚΤ, ο Ν. Αναστασιάδης θα μεταβεί στην Φρανκφούρτη με τον ΥΠΟΙΚ και την Διοικητή της ΚΤ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί την Τρίτη το απόγευμα για την Φραγκφούρτη, όπου την Τετάρτη θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και την Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Στις 16 Ιουλίου το απόγευμα, θα παρευρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στο οποίο θα γίνει ανταλλαγή απόψεων με τον Ζαν Κλοντ - Γιούνκερ που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως ο επόμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο Συμβούλιο αναμένεται επίσης να υπάρξει συζήτηση και απόφαση για ορισμό των θέσεων Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Υπάτου Εκπροσώπου.

Στις 17 Ιουλίου το πρωί, ο Πρόεδρος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον κ. Γιούνκερ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση