GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Β.Κορέα εκτόξευσε δύο πυραύλους στη θάλασσα της Ιαπωνίας

Στη δοκιμή δύο πυραύλων μικρού βεληνεκούς που έπεσαν στη θάλασσα της Ιαπωνίας προχώρησε η Βόρεια Κορέα σύμφωνα με νοτιοκορεάτικες πη...


Στη δοκιμή δύο πυραύλων μικρού βεληνεκούς που έπεσαν στη θάλασσα της Ιαπωνίας προχώρησε η Βόρεια Κορέα σύμφωνα με νοτιοκορεάτικες πηγές μια εβδομάδα μετά από παρόμοιες δοκιμές που είχε κάνει το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.
Ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών της Νότιας Κορέας δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα έχει εκτοξεύσει από την επαρχία Χουανγκάε στα ανατολικά, δύο πυραύλους μικρού βεληνεκούς, οι οποίοι έπεσαν στη θάλασσα της Ιαπωνίας, στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της.
«Υποψιαζόμαστε ότι είναι βαλλιστικοί πύραυλοι μικρού βεληνεκούς», είπε ο νοτιοκορεάτης εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η Βόρεια Κορέα απείλησε την περασμένη εβδομάδα να συνεχίσει τις δοκιμές με κατευθυνόμενα βλήματα, αψηφώντας τη Δύση που την είχε καλέσει να σταματήσει το οπλικό της πρόγραμμα.
Η Πιονγιάνγκ εκτόξευσε την περασμένη Τετάρτη δύο πυραύλους μικρού βεληνεκούς από την ανατολική ακτή της την παραμονή της επίσκεψης στη Σεούλ του Κινέζου προέδρου Σι Ζινπίνγκ ο οποίος έδωσε προτεραιότητα στο ταξίδι του στο νότο από ότι στο βορά.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση