GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκε στο χωράφι του χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας αγρότης από την Αμφίπολη, όταν εντόπισε προχθές στο χωράφι του μια χειροβομβίδα υψηλής ισχύος το...



Δεν πίστευε στα μάτια του ένας αγρότης από την Αμφίπολη, όταν εντόπισε προχθές στο χωράφι του μια χειροβομβίδα υψηλής ισχύος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου!

Ο ανυποψίαστος αγρότης καθάριζε τα χόρτα όταν διαπίστωσε ότι ένα παράξενο, παλιό και φθαρμένο αντικείμενο βρισκόταν στην επιφάνεια του χωραφιού του, τυλιγμένο μέσα σε αγκάθια και ξερά χόρτα. Ο νεαρός αγρότης, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε στα χέρια του μια χειροβομβίδα, κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Μετέφερε τη χειροβομβίδα σε αποθήκη του σπιτιού του, φοβούμενος μην τη βρουν μικρά παιδιά, και περίμενε τους ειδικούς.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί του στρατού, που απομάκρυναν τη χειροβομβίδα σε ακατοίκητη ερημική περιοχή και την εξουδετέρωσαν λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση