GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξαφνικά στη χώρα του δράκου ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Γράφει ο Βετεράνος Στη Χώρα του Δράκου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος μετά από... επίσημη πρόκληση του Αρχηγού τ...



Γράφει ο Βετεράνος

Στη Χώρα του Δράκου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος μετά από... επίσημη πρόκληση του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Κίνας ,της νέας Υπερδύναμης όχι μόνο στον οικονομικό Τομέα αλλά και τον Στρατιωτικό !
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μεταβαίνει την Δευτέρα 7 Ιουλίου στη Κίνα σε μια επίσκεψη που θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή !…Λεπτομέρειες για την επίσκεψη δεν έγιναν γνωστές τουλάχιστον επίσημα ! Η επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ καθορίστηκε σε υψηλότατο επίπεδο
και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι λεπτομέρειες καθορίστηκαν στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Κίνας στην Κρήτη και συζητήθηκε αποκλειστικά με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος !
Ως γνωστόν οι Κινέζοι κρατούν πάντα κλειστά τα χαρτιά τους αλλά δεν κρύβουν την επιθυμία τους για συμφωνίες με Χώρα του ΝΑΤΟ σε επίπεδο Αμυντικής βιομηχανίας αλλά και να κάνουν επενδύσεις και τον τομέα αυτό !
Μετά την αποτυχία της Συμφωνίας με του Τούρκους στο μακράς βεληνεκούς συστήματος Αεράμυνας που πάει στις καλένδες ,δείχνουν να ψάχνονται και στην Κίνα τίποτε δεν γίνεται τυχαία !
Η Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Χώρα του Δράκου και της Οικονομικής Υπερδύναμης και μάλιστα τόσων ημερών μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι,όταν μάλιστα στο Αιγαίο συμβαίνουν παράξενα και εσκεμμένα πράγματα που δείχνουν ότι η κατάσταση κλιμακώνεται επικίνδυνα !
Στρατιωτική Διπλωματία εν όψει από το ΥΠΕΘΑ και όχι μόνο την στιγμή μάλιστα που το Ελληνικό ΥΠΕΞ δείχνει να …κοιμάται μακαρίως !
Σίγουρα θα μάθουμε και θα ακούσουμε πολλά πράγματα τις επόμενες ημέρες αλλά σάμπως και κάτι να αλλάζει και στις Ένοπλες Δυνάμεις ενώ η Ελλάδα δείχνει να απαγκιστρώνετε ! veteranos.gr

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος6 Ιουλ 2014, 2:28:00 μ.μ.

    Η Μαλάκια πάει σύννεφο σου τούτη εδώ την χώρα....ΌΠΑ!! πάμε για πόλεμο με ποιους και πως ; χα χα χα τι μαλακίες γράφουν οι ..

    ΠΟΛΕΜΟΣ με όπλα ΤΕΛΟΣ ηλίθιοι ...ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ ΕΕΕ ΝΑΙ κάτι σαν τους Σουνίτες με τους Σιίτες... άλλα να πάει η χώρα σε πόλεμο χλωμό το βλέπω και ιδικά η ΕΛΛΑΔΑ που θα έπρεπε να το έχει γίνει Κόστα Ρίκα μετά τον εμφύλιο {ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΡΙΩΤΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΓΙΑ ΟΠΛΙΣΜΌ} ..

    Αφού είμαστε σε {κατοχή} ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τώρα η θα έλθουν Η ΈΨΙΛΟΝ με τους εξωγήινους να πάρουμε την ΠΟΛΙ;...

    ΑΡΕ ΒΛΑΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση