GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Μιχελογιαννάκη για την αποχώρηση του από την Σοσιαλιστική Τάση

Είναι αποδεκτό από όλους ότι μπροστά στην μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος ανατροπής με την πρόταση του για α...

Είναι αποδεκτό από όλους ότι μπροστά στην μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος ανατροπής με την πρόταση του για αριστερή κυβέρνηση. Είναι επίσης αποδεδειγμένο ότι η λειτουργία και η συστέγαση διαφορετικών τάσεων μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, μόνο όφελος παρέχουν, μιας και εμπλουτίζουν τον διάλογο και δίνουν μαθήματα δημοκρατικής διαδικασίας, με τον σεβασμό στηνδιαφορετική άποψη.
Είναι επίσης γνωστό, ότι όλοι δεσμευόμαστε από τις αποφάσεις του συνεδρίου. Είναι επίσης γνωστό ότι η στήριξη της ηγεσίας του Αλέξη Τσίπρα είναι απαιτούμενο όχι μόνο στο εσωτερικό άλλα και στο εξωτερικό, με τις γόνιμες πανευρωπαϊκές προσπάθειες που έχει κάνει.
Είναι επίσης γνωστό ότι η δημιουργία της πλατιάς λαϊκής συμμαχίας, όπως την έχει προσδιορίσει ο Πρόεδρος είναι απαιτούμενο όχι μόνο για τον σχηματισμό κυβέρνησης αριστεράς αλλά και για τηνανακοπή του ξεπουλήματος του δημοσίου πλούτου, την αποκατάσταση της δημοκρατίας και το τέλος της πολιτικής των προτεκτοράτων και των αποικιών.
Σε όλα αυτά, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παλεύω καθημερινά και αδιάκοπα.
Αυτονόητα λοιπόν δηλώνω παρών στις κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις μου, στην ανάδειξη και κατανόηση από την κοινωνία της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπροσώπηση των πολιτών για τα τεράστια προβλήματα της περιοχής μου, στην βοήθεια-ανάλυση- επεξεργασία και προώθηση των αποφάσεων του Συνεδρίου, της Κεντρικής Επιτροπής, της Πολιτικής Γραμματείας, της Νομαρχιακής Επιτροπήςόπως επίσης και παρών στους δρόμους με τα αιτήματα των κινημάτων, των φόρουμ, των μορφών αλληλεγγύης και των κινήσεων πολιτών.
Για προσωπικούς όμως λόγους, δηλώνω την αποχώρηση μου από την Σοσιαλιστική Τάση.
Είμαι σίγουρος ότι η κοινωνία της εξαθλίωσης, που η κυβέρνηση δημιούργησε, έχει αποφασίσει, ο φόβος έχει φύγει, το πρόγραμμά μας καθημερινά πείθει και η αριστερά επιτέλους έρχεται.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο

  1. Δεν ξερω αν υπαρχη μαγαζι στο Ηρακλειο να πουλαει ΤΣΙΠΑ γιατι σου χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση