GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τοποθέτηση της Ραχήλ Μακρή στην ημερίδα Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση: "Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και τομεάρχης ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας των Ανεξάρτη...



Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

"Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και τομεάρχης ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή παρευρέθη την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 σε ημερίδα που διοργάνωσαν οι Ομοσπονδίες Αττικής Επαγγελματιών και Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Το θέμα της ημερίδας ήταν: «Ο νόμος 4264/2014 και η ανάγκη τροποποίησης του»

Η Βουλευτής σε μια σύντομη και περιεκτική τοποθέτηση ανέδειξε τα προβλήματα και τις αντιφάσεις ενός ανεφάρμοστου νομοθετήματος, το οποίο εμπεριέχει στοιχεία αναίτιας δίωξης από πλευράς τη Κυβέρνησης προς μια επαγγελματική κατηγορία που παρέχει ποιοτικά και προσιτά προϊόντα στην δοκιμαζόμενη από την ύφεση ελληνική οικογένεια.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την αρχή είχαμε επισημάνει στη Βουλή και ενημερώσει την κοινωνία όχι μόνο για την προβληματική του 4264, αλλά και για τις δυο άλλες νομοθετικές ρυθμίσεις που προηγήθηκαν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χωρίς στείρο αντιπολιτευτικό όχι, αλλά με διάθεση ειλικρινούς συζήτησης δεν γίνεται να δεχτούμε οποιοδήποτε μέτρο στρέφεται ενάντια στον Έλληνα πολίτη για να αυξήσουν οι πολυεθνικές τα κέρδη τους.

Οι μνημονιακές απαιτήσεις αφανισμού αυτές της μορφής αγοράς και η υλοποίηση τους από τους ντόπιους κυβερνητικούς υποτακτικούς διαχωρίζει την αγορά, δημιουργεί στρεβλώσεις και επιβάλει πρόστιμα 5.000 ευρώ για ένα κιλό ροδάκινα ή ένα διοικητικό έγγραφο που υπήρχε αλλά δεν ήταν πρόχειρο. Η Κυβέρνηση που χαρίζει εκατομμύρια στους φίλους του Σαμαρά, που καλύπτει τα σκάνδαλα των υποβρυχίων, γιατί ήταν μπλεγμένος ο Βενιζέλος, εξοντώνει οικονομικά τον μεροκαματιάρη των 20 ευρώ.

Κλείνοντας την τοποθέτηση της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος κάλεσε όλες τις κοινωνικές ομάδες να συμμετάσχουν σε αγώνα θεσμικής αλλά ανυποχώρητης προάσπισης της δημόσιας περιουσίας της ΔΕΗ που χαρίζεται από την συγκυβέρνησης της ντροπής ενώ ανήκει στον Ελληνικό Λαό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση