GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είσαι κι εσύ φονιάς παιδιών;»

«Είμαστε αυτοί που είμαστε επειδή ΑΥΤΟΙ είναι αυτοί που είναι», είναι το αρχικό σχόλιο της Μπαρ Ραφαέλι σε φωτογραφία που ανάρτησε σ...


«Είμαστε αυτοί που είμαστε επειδή ΑΥΤΟΙ είναι αυτοί που είναι», είναι το αρχικό σχόλιο της Μπαρ Ραφαέλι σε φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, η οποία απεικονίζει Ισραηλινούς στρατιώτες που «έπεσαν» πρόσφατα σε μάχη στη Λωρίδα της Γάζας. «Ας αναπαυτούν εν ειρήνη. Αιωνία τους η μνήμη», συμπλήρωσε.
Τα όσα έγραψε σε συνδυασμό με τη φωτογραφία ξεσήκωσαν τον κόσμο, την ώρα που η… γενοκτονία των Παλαιστινίων είναι πλέον άνευ προηγουμένου. Οι αντιδράσεις στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του Ισραηλινού μοντέλου ήταν σφοδρές. «Ισραηλινοί ναζί» έγραψε ένας χρήστης.
Παιδιά σκοτώνονται συνεχώς από τις δυνάμεις του ισραηλινού στρατού και ο… χαμός δεν άργησε να έρθει. «Είσαι κι εσύ φονιάς παιδιών; Το Ισραήλ σκοτώνει αθώους ανθρώπους, παιδιά, μωρά, γυναίκες σε νοσοκομεία και στα σπίτια τους. Είναι φρικτό. Είστε τέρατα και φονιάδες παιδιών. Σας μισώ», ήταν μια άλλη καυστική απάντηση που… εισέπραξε η Ραφαέλι.
«Είναι γενοκτονία αυτό που κάνετε και θα έπρεπε να ντρέπεστε. Θες να γίνεις κι εσύ φονιάς μωρών; Είσαι τέρας και τρομοκράτης;», συνεχίζει ο ίδιος χρήστης. Η φραστική επίθεση που δέχτηκε το μοντέλο δεν είχε τελειωμό. «Σοβαρά; Αυτό δεν είναι πόλεμος, αλλά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και εσύ υποστηρίζεις τους ανθρώπους που ευθύνονται γι’ αυτό. συγνώμη, αλλά με απογοήτευσες…», είναι ένα άλλο σχόλιο, την ώρα που υπάρχουν και πολλά που δεν μπορούν να γραφτούν.
Απ’ την άλλη όμως, βρήκε και υποστηρικτές, καθώς είχε και 50.000 like!
Η ανάρτηση της Μπαρ Ραφαέλι και ορισμένα από τα σχόλια που έλαβε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση