GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανοί συνελήφθησαν με λαθραίο καπνό στην Άρτα

Σχεδόν δυόμιση κιλά λαθραίου καπνού μετέφεραν με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Αλβανοί, όταν έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικ...


Σχεδόν δυόμιση κιλά λαθραίου καπνού μετέφεραν με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Αλβανοί, όταν έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν ελέγχους σε διερχόμενα οχήματα στην περιοχή Συκούλα της Άρτας.
Οι αλλοδαποί ηλικίας 43, 19, 60 και 40 χρόνων είχαν κρυμμένες στο χώρο των αποσκευών πέντε συσκευασίες με καπνό βάρους δυο κιλών και 420 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για λαθρεμπορία, ενώ ο καπνός εστάλη στην αρμόδια τελωνειακή αρχή για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών υπέρ του ελληνικού δημοσίου.
*** Τη στιγμή που πωλούσε δέκα λαθραία πακέτα τσιγάρων σε μια 66χρονη συνέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας μια 71χρονη στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην Καβάλα. Στην κατοχή της βρέθηκαν 100 ευρώ και άλλα 260 πακέτα και εστάλησαν όλα στο Τελωνείο για να καταλογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.
*** Προς πώληση διέθετε 300 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης ένας 33χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας στη Σκύδρα της Πέλλας. Τα λαθραία πακέτα εστάλησαν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
*** Μια σακούλα με λαθραίο καπνό βάρους 420 γραμμαρίων βρήκαν οι αστυνομικοί πάνω σε έναν 46χρονο που υπέβαλαν σε έλεγχο στα Διγελιώτικα Αιγιαλείας κι έτσι τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση