GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιωτούδης: «Να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Παναγιωτούδης έχει ως στόχο να μείνει στον ΠΑΟΚ, ενώ ευχαρίστησε τον Πανιώνιο για τις συμμετοχές που είχε. Αναλυτικά...



Ο Κώστας Παναγιωτούδης έχει ως στόχο να μείνει στον ΠΑΟΚ, ενώ ευχαρίστησε τον Πανιώνιο για τις συμμετοχές που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:
«Ευχαριστώ τον Πανιώνιο για τις συμμετοχές και την εμπειρία που κέρδισα. Τώρα βλέπω μόνο τον ΠΑΟΚ και πρώτα απ' όλα θέλω να μείνω στην ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έμενα. Με τον δανεισμό πάντως πήρα παιχνίδια και τώρα είμαι πιο έμπειρος, πιο έτοιμος».

Για την πραγματικότητα που βιώνει τώρα: «Στην πρώτη μου προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ είχαμε και κάποιους πιο έμπειρους παίκτες μαζί. Τώρα οι περισσότεροι είμαστε συνομήλικοι και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Για τις απαιτήσεις που έχει από εκείνον ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Είναι ο προπονητής, είναι και οι απαιτήσεις. Οι στόχοι είναι υψηλοί και πρέπει να μάθουμε πολλά».

Για τους στόχους που έχουν στην ομάδα και ο ίδιος προσωπικά: «Αν πάρουμε τίτλο θα είναι επιτυχημένη η χρονιά. Από εκεί και πέρα, ας φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις».

Στη δική του παρουσία: «Παίζω και ως εξάρι και ως οκτάρι. Προτιμώ σαν οκτάρι. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να δουλέψω και όπου χρειαστεί θα παίξω, εφόσον βέβαια καταφέρω να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Δεν θα ανησυχούσες, με τόσες απώλειες, με τόσους νέους και χωρίς πολλές μεταγραφές;
«Ισως να είναι ανησυχητικό. Αλλά ας δούμε τα πρώτα φιλικά, τα πρώτα επίσημα ματς και εμείς θα προσπαθήσουμε να διώξουμε αυτή την ανησυχία που μπορεί να υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση