GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση στελεχών της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση: "Προέχει να φύγει αυτή η κακή κυβέρνηση των προθύμων, που απεδείχθη πως ούτε θέλει ούτε ...



Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση: "Προέχει να φύγει αυτή η κακή κυβέρνηση των προθύμων, που απεδείχθη πως ούτε θέλει ούτε μπορεί να προχωρήσει σε καμία διαπραγμάτευση, δήλωσε η Γ.Γ της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Χρ. Τσίγκα σε συνάντηση που με πρωτοβουλία της διοργανώθηκε στο Δήμο Βύρωνα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε προκειμένου οι νέες και οι νέοι της να συγκροτήσουν την συντονιστική επιτροπή της περιοχής με σκοπό την συσπείρωση όλων των κεντροδεξιών δυνάμεων που θέλουν να παλέψουν για την απαλλαγή της πατρίδας από τη ξένη κατοχή των δυναστών δανειστών. Η Χριστίνα Τσίγκα άκουσε εν συνεχεία με ενδιαφέρον τοποθετήσεις και ερωτήσεις και στο τέλος έδωσε απαντήσεις αλλά και οργανωτικές κατευθύνσεις .

«Η πατρίδα μας βρίσκεται υπό ξένη επιτροπεία συνεπεία της τυφλής υπακοής των Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλου και αν δεν αντιδράσουμε μαζικά, τότε θα περιέλθουμε σε διαρκή ομηρία». Μετά τα ΖΑΠΠΕΙΑ και την επαναδιαπραγμάτευση που μας υποσχέθηκε ο Α. Σαμαράς πριν γίνει Πρωθυπουργός και το προεκλογικώς στομφωδώς ειπωθέν «σκίζουμε τα Μνημόνια σελίδα – σελίδα», ο ελληνικός λαός υφίσταται ένα νέο μνημόνιο 12 σκληρών προαπαιτούμενων κατά παραγγελία της τρόικας.

Μελετώντας προσεκτικά τα εν λόγω προαπαιτούμενα , ανησυχήσαμε για την ικανότητα της οράσεως μας μη μπορώντας να πιστέψουμε αυτά που διαβάσαμε. Αποτελεί οδυνηρή διαπίστωση για τον ελληνικό λαό ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Σαμαρά ήταν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, που όχι μόνο δεν φέρνουν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, αλλά ζητούν πίσω και τα ψίχουλα προκειμένου να επιστραφούν στα ταμεία των δανειστών και τα φραγκοδίφραγκα από τον εμπερίστατο φτωχοποιημένο λαό.

Η πολυδιαφημισμένη βιωσιμότητα του χρέους της χώρας απεδείχθη μια φενάκη, όπως μαρτυρά και το ίδιο το Δ.Ν.Τ με τις συνεχείς διακοινώσεις του εσχάτως.

Δυστυχώς, είχαμε την τραυματική εμπειρία να πληροφορηθούμε από τον έγκριτο καθηγητή των Οικονομικών, κο Γ. Βάμβουκα, την πραγματική απεικόνιση των οικονομικών μεγεθών της χώρας. Συγκεκριμένα, ο υπερδιπλασιασμός των φόρων σε σχέση με πέρυσι θα επιφέρει ελάχιστες επιστροφές φόρου, ενώ εκατομμύρια φορολογούμενοι θα έχουν μηδενικές δηλώσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την εκκαθάριση περίπου 1,5 εκατομμυρίων δηλώσεων, προκύπτει ένα σύνολο φόρου ύψους 1,714 δις ευρώ, ήτοι 1.175 ευρώ ανά φορολογούμενο. Αποτέλεσμα του προηγούμενου είναι το οικονομικό επιτελείο να προβεί σε παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου, καθώς, σχεδόν 2.000.000 πολίτες δεν έχουν υποβάλει ακόμα φορολογική δήλωση"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση