GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα κάψουν τα φύλλα πορείας οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ της Λάρισας

Δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις παρά την επίσχεση εργασίας. Με σκληρές δηλώσεις και εξαγγελίες για συν...



Δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις παρά την επίσχεση εργασίας.
Με σκληρές δηλώσεις και εξαγγελίες για συνέχιση των κινητοποιήσεων απάντησαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στη Λάρισα στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιστράτευσή τους, μετά και την απόφαση του Δικαστηρίου να κηρύξει παράνομη και καταχρηστική την απεργία τους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους της πόλης ο πρόεδρος της ΕΤΕ- ΔΕΗ Λάρισας Γιάννης Λαδάς τόνισε με χαρακτηριστικό τρόπο τα εξής :

«Η χούντα των συνταγματαρχών έπεσε το 1974. Η χούντα των Σαμαρά και Βενιζέλου θα πέσει εντός των επόμενων ημερών. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Καλούμε τους αστυνομικούς να φέρουν τα φύλλα πορείας στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην οδό Καρδίτσης για να τα κάψουμε. Παίρνουμε εντολές μόνο από τον λαό και αυτόν στηρίζουμε».

Σύμφωνα τώρα με όλες τις ενδείξεις, δεν πρόκειται μέσα στο Σαββατοκύριακο να επιδοθούν στο σύνολό τους τα φύλλα πορείας, ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι δεν θα χρειαστεί να υπάρξουν διακοπές ρεύματος, σίγουρα σήμερα Σάββατο και πιθανότατα και αύριο Κυριακή.

Αναφορικά τώρα με την εξέλιξη των κινητοποιήσεων, ακούγεται ότι από την Δευτέρα θα προκηρύξει απεργία στη ΔΕΗ η ΓΣΕΕ ώστε να είναι συνδικαλιστικά καλυμμένοι οι εργαζόμενοι.

onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση