GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μισέλ Ομπάμα: Μια φωτό χίλιες λέξεις

Για να ενισχύσει τον εορτασμό της 60ης επετείου της απόφασης ορόσημο του Ανωτάτου Δικαστηρίου να καταργήσει τον φυλετικό δια...



Για να ενισχύσει τον εορτασμό της 60ης επετείου της απόφασης ορόσημο του Ανωτάτου Δικαστηρίου να καταργήσει τον φυλετικό διαχωρισμό στα σχολεία, ο  Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα, που μοιάζει τυχαία αλλά τα μηνύματά της είναι ξεκάθαρα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν επισκέφθηκε η Μισέλ Ομπάμα το Brown v. Board of Education National Historic Site στο Κάνσας την παραμονή της επετείου, στις 16 Μαΐου.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο του Λευκού Οίκου Chuck Kennedy και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Flickr του Λευκού Οίκου αυτή την εβδομάδα. Την ξενάγηση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ ανέλαβε η ελληνικής καταγωγής επικεφαλής Stephanie Kyriazis.
Η απόφαση ανέτρεψε την απόφαση Plessy κατά Ferguson του 1896, αλλά χρειάστηκαν δεκαετίες για την εκπαίδευση αρχές σε όλη την ΗΠΑ για να τιμήσει την απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση