GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στο χέρι» της ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα

Έδαφος που της επιτρέπει να ορίζει εκείνη τις εξελίξεις υπάρχει για την ΑΕΚ στο θέμα του Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο 27χρονος εξτρέμ είναι ...


Έδαφος που της επιτρέπει να ορίζει εκείνη τις εξελίξεις υπάρχει για την ΑΕΚ στο θέμα του Έλντερ Μπαρμπόσα.
Ο 27χρονος εξτρέμ είναι μια απ’ τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει η «Ένωση» μετά την κωλυσιεργία του Σοζέι Μασούντ ν’ απαντήσει. Και η αλήθεια είναι πως κουβαλά εξίσου -αν όχι μεγαλύτερες- παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.
Με γεμάτες χρονιές στο παρελθόν, μια καλή τριετία στην Μπράγκα και μια επίσης «ενεργή» σεζόν πέρυσι στην Αλμερία (είχε 66 συμμετοχές και 1 γκολ ως δανεικός) ο Πορτογάλος φαντάζει εξαιρετική λύση. Στις επαφές, δε, που έχει κάνει μαζί του η «Ένωση» εμφανίζεται θετικός να φορέσει τη φανέλα της.
Έτσι, απ’ τις κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» θα εξαρτηθεί το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από ‘δω και μπρος. Διότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δεν έχει «κάψει» ακόμα το θέμα του Σοζέι Μασούντ (που ρώτησε μάλιστα αν εξακολουθεί να ισχύει η πρόταση της ΑΕΚ), ενώ δουλεύει παράλληλα και μια ακόμα περίπτωση αριστερού μεσοεπιθετικού, που φέρεται να έχει επίσης δυνατό όνομα.
Η απόφαση της «Ένωσης» λοιπόν -αν θα μεταφέρει εκεί το βάρος της, αν θα περιμένει κι άλλο τον Ιρανό ή αν θα προχωρήσει πλέον τις επαφές και με την Μπράγκα για τον Μπαρμπόσα- θα κρίνει το ποιος θα είναι τελικά ο εξτρέμ που θ’ αποκτήσει.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση