GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξεκίνησαν τις συντηρήσεις των σχολείων στο Μαλεβίζι"

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Μαλεβιζίου: "Σύμβαση για τη συντήρηση των σχολείων του Γαζίου και ειδικότερα του 1ου, το...



Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Μαλεβιζίου: "Σύμβαση για τη συντήρηση των σχολείων του Γαζίου και ειδικότερα του 1ου, του 2ου και του 3ου δημοτικού σχολείου, προϋπολογισμού 65.000 ευρώ, υπέγραψε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Στις εργασίες προβλέπεται η συντήρηση των δαπέδων των αιθουσών διδασκαλίας, το βάψιμο των τάξεων, των κιγκλιδωμάτων, των περιφράξεων και των αθλητικών χώρων όπου απαιτείται, η αντικατάσταση των παλαιών πλεγμάτων των περιφράξεων, των φθαρμένων υδρορροών, καθώς και η κατασκευή τσιμεντένιας βάσης σε σημεία του προαύλιου χώρου των σχολείων όπου και έχουν παρατηρηθεί λακκούβες και κατεστραμμένες επιφάνειες. Επίσης, για το 2ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο προβλέπεται η μόνωση της ταράτσας των 800 τ.μ.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ξεκινήσαμε εγκαίρως τις εργασίες συντήρησης των δημοτικών σχολείων του Γαζίου, με στόχο να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε τις υποδομές, να καλλωπίσουμε τα σχολικά κτίρια και χρηματοδοτούμε και με πόρους του δήμου αυτά τα έργα, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μπορούν οι μικροί μαθητές να χαίρονται την εκπαιδευτική διαδικασία. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθειά του και σε αυτό το έργο, όπως επίσης και τα στελέχη των υπηρεσιών του δήμου μας, για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτυγχάνουν».

Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσό των 40.000 ευρώ και από ίδια έσοδα του δήμου Μαλεβιζίου με το ποσό των 25.000 ευρώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση