GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραμανλής κινείται! Είχε δείπνο (στην Θεσσαλονίκη) και με τον Φραγκούλη Φράγκο...

Στην  Θεσσαλονίκη είχε δείπνο προ ημερών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο. Το δείπνο έγινε σε δημ...

Στην  Θεσσαλονίκη είχε δείπνο προ ημερών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο. Το δείπνο έγινε σε δημόσιο χώρο, σε πολυσύχναστη ταβέρνα της Θεσσαλονίκης.
Ο Φρ. Φράγκος από πολλούς εκτιμάται ότι μπορεί να παίξει ρόλο “αναχώματος” απέναντι στη Χρυσή Αυγή στο ‘λαϊκό πατριωτικό κοινό της δεξιάς’.
Πρόκειται για το δεύτερο δημόσιο δείπνο μέσα σε ένα μήνα του πρώην πρωθυπουργού. Προηγήθηκε εκείνο με την Μαριέττα Γιαννάκου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμανλής σκοπεύει να συνεχίσει και να πυκνώσει τις δημόσιες συναντήσεις ενώ ήδη μεγάλος αριθμός βουλευτών της ΝΔ όπως και από την ομάδα των ‘ανεξάρτητων’- διαγραμμένων, επισκέπτεται τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα το γραφείο στην πλατεία Μαβίλη.

2 σχόλια

  1. Καταγραφεται στη συνηδειση μας σαν ο πιο ανικανος Πρωθυπουργος ολων των εποχων.
    Τωρα εσεις τα ξουραφια οι βουλευτες που τον συναντατε συνεχως τι ακουτε και τι περιμενεται απ' αυτον ειναι αποριας αξιο.
    Βεβαιως εμεις σας ψηφηζουμε.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΩΝΕΨΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ?ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΗΝΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση