GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοιτάει Σαμαρά η Μπεσίκτας!

Σε άλλη λύση, αλλά και πάλι ελληνική στρέφεται η Μπεσίκτας για την επίθεσή της, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο! Έτσι, μετά το «να...

Σε άλλη λύση, αλλά και πάλι ελληνική στρέφεται η Μπεσίκτας για την επίθεσή της, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο! Έτσι, μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου από τη Φούλαμ, οι «Μαυραετοί» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, γίνεται εκτενής αναφορά για την καλή χρονιά που είχε ο Έλληνας στράικερ τόσο με τη φανέλα της Σέλτικ στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, όσο και με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Μάλιστα, ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σλάβεν Μπίλιτς, έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του «Sam» προσφέροντάς του συμβόλαιο, στο οποίο προβλέπονται οι ετήσιες απολαβές του να είναι περίπου στα 1,7 εκατ. ευρώ, συν 10.000 ευρώ μπόνους για κάθε συμμετοχή.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση